2 din 4
2
Am probleme cu iPhone-ul
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

@altero: pai da,asa e si normal
@dot: nu stiu ce e cu touch-ul dar la iphone nu nici un fel de garantie din partea lui apple

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Daca sint in bucuresti joi vin sigur , dar abia miine seara voi stii daca plec sau nu. Va voi spune miine seara sigur . In ceea ce priveste “virginizarea” din cite stiu eu nu se foloseste decit in doua cazuri : A. iphoneul cu firmware1.0.2 deblocat cu anysim mai vechi 1.0.X si vrei sa faci update la 1.1.1. B. iphoneul cu 1.0.2 care a fost deblocat cu anysim mai vechi 1.0.X a fost updatat din greseala la 1.1.1 fara se i se faca virginizarea in prealabil si acum are deth IMEI . In ambele cazuri aceasta “virginizare” repara de fapt ce a modificat in procesul de deblocare anysim orice versiune mai veche 1.0.X si nu poate fi reparat prin restore. Noul anysim 1.1 nu mai repeta aceiasi greseala ca versiunile anterioare de aceea acum poti face update-ul de la o firmware la alta fara probleme iar daca instalezi ceva inainte de update cum ar fi oktoprep asta o faci doar ca sa poti face jailbreak si activare dupa update . Dar daca vrei sa faci un restore mai serios sa zicem asa atunci faci un restore din recovery mode care este diferit si mai profund decit restore-le normal . Am atasat si un fisier ca sa vedeti de fapt ce se intimpla cu iphoneul cind se face virginizarea si ce modifica aceasta

[ Modificat: 28 Noiembrie 2007 06:10 AM de sorin ]
Fișiere atașate
revirginizing tool.txt  (Dimensiune Fişier 22 - Downloads: 166)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
altero - 28 Noiembrie 2007 05:05 AM

Vad ca modemul este 04.01.13_G, dar imeiul nu pare ca cel de mai sus; adica are 0049 prin el, stiu si eu.
Parca as vrea o chestie curata, dupa care nu mai pun deocamdata nimic peste, pana nu se mai stabilizeaza toate hacurile astea.

mirceahr, vorbim.

Imeiul trbuie sa inceapa cu 0049 dupa care difera de la iphone la iphone dar nu ai asa ceva stai linistit ca de ai fi avut nu puteai sa il deblochezi deloc , in ceea ce priveste o chestie “curata” nu se prea poate cind vorbesti de hackuri,  da stiu cum e la inceput iti este frica sa intri mai adinc in el ca nu cumva sa il strici da’ cu timpul te obisnuiesti mai inveti si se mai diminueaza acest sentiment

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Faza e ca unerori nici acel restore “mai serios” nu iti “rade tot”(cel din recorery mode)Daca iei ifonul la puricat prin ssh ai sa vezi ca sunt “ramasite” si dupa unlock

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

Nu te contrazic cind spui ca ramin ramasite dar ce nu inteleg eu este cum aceste ramasite dispar cind faci revirginizarea , cind aceasta nu repara decit un segment din memoria pram a iphonelui “seczone” care a fost modificata de anysim variata mai veche de care anysim-ul nou nici macar nu se mai atinge. Asta nu inteleg

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu vorbeam de virginizare si opusul ei (cum i-o spne oare?) doar pentru ca imi place cum suna smile.
Insa trebuie sa fiu mai atent, ca vad ca voi chiar sunteti mesteri in ifoane.

Deci, ce as vrea e sa turn back the time, ca sa mearga la loc WiFi-ul si sa nu mai crasuie aplicatiile. Saptamana viitoare o sa fiu plecat din tara si as avea nevoie de capabilitatile WiFi, ca merg in Zurich, unde e plin de retele free.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

Daca pleci din tara iti recomand un program care se cheama “service” il gaseti pe installer cu care poti sa opresti edge-ul sau gprs -ul pentru ca nu vrei sa sti ce tarife sint cind foloseti roaming-ul ! Poate reusim sa venim joi si eu si mirceahr si vedem ce putem face cu iphonele tau

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Motivul pt. care raman acele ramasite in urma lui onesim si in urma lui virginizer(+restore la 1.1.1.)nu mai raman nu ti le pot oferi,pt. ca ma depasc si pe mine.Ce it pot spune(si am testat)este ca dupa ce am rulat the virginizer iphone-ul meu a functionat ok(am incercat si onesim si tot imi facea probleme dupa restore); te rog nu ma intelege gresit, ceea ce spui tu are ‘perfecta’ logica dar eu vorbesc in cunostinta de cauza(in ceea ce priveste unitatea mea)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member

Daca zici ca la tine a functionat si ca dupa virginizare + restore 1.1.1 sau rezolvat problemele atunci inseamna ca asta este o metoda buna de aplicat si la alte iphoane care au probleme.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu zic ca asta e solutia universala, dar din ce am incercat eu(pe mai multe iphone-uri)asta e metoda ce a dat rezultate

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

Eu tint sa cred ca exista si probleme hardware cu unele iphone-uri, nu neaparat software. Al meu spre exemplu face reboot complet o data la cateva zile cand primesc apel sau cand ies din standby. Am upgradat la 1.1.1 si face la fel (era otb 1.0.2), deblocat cu IPSF. Am dat restore complet si nu am facut decat jailbreak pentru activare, nu am pus nici macar installer-ul si facea la fel. deci e exclusa problema software.

In alta ordine de idei, cei de pe hackint0sh sustin ca 1.1.1 e mult mai stabil decat 1.0.2 si ulterior ca 1.1.2 e mai bun si mai rapid decat 1.1.1 si “less app crashing”.
Deocamdata raman cu 1.1.1 (mai ales ca nu aduce aproape nimic in plus) desi cei de la IPSF sustin ca este update resistant si la 1.1.2.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

M-am vazut cu altero si am facut iphone-ul din pacate nu a mers appsnapp :( din nou aveau probleme cu server-ul si l-am facut prin metoda veche downgrade 1.0.2/upgrade 1.1.1

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member

Bravo ! Pacat ca nu a mers jailbreakme , da se mai intimpla , deci toate problemele rezolvate ? Merg toate bine acum?

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da s-au rezolvat, a mers ok dupa, la el chiar era ceva agasant rau ii crapau aplicatiile non-stop.Si mie imi pare rau ca nu a mers appsnapp-ul am tot incercat si degeaba

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Deci: in primul rand multumiri inca o data lui mirceahr! Rocks!

Tot mi-au mai crasuit aplicatii, dar impresia mea e ca se comporta mai bine. Probabil ca trebuie sa asteptam o metoda de a upgrada la 1.1.2.
Ce ma enerveaza la culme e ca iTunesul se blocheaza la sincronizare. Pana la urma am identificat problema, e pe undeva la calendare. Daca sar de ele la sincronizare, merge OK. Daca nu, moare AppleMobileSync, imi mananca tot RAMul si trebuie sa-i dau la… figura. E ceva ciudat in sincronizarea asta, si tot am impresia ca e (si) de la .Mac. Trebuie insa sa mai sap.

Se leaga fara probleme la WiFi, si vad ca ma pot juca si in iTunes Store.

2 din 4
2