Ciudat cu sincronizarea, si eu am tot .mac pe el si nu am avut probleme din punctul asta de vedere.In itunes store poti sa dai search dar nu merge tabul “featured” (cel putin la mine nu merge; imediat dupa deblocare merge, dar dupa prima sinconizare cu itunes imi zice la featured “itunes not available please try again later” am citit undeva ca este legat de faptul ca itunes vede ca esti intr-o tare fara itms)
Imi pare rau ca ti-au mai crapat aplicatii in el, o sa incerc cred pana la urma sa ii fac upgrade-ul la 1.1.2 sa vad ce si cum dar nu azi poate il fac maine
Eu am facut virginizare la modem baseband la 1.0.2 si de acolo m-am jucat cu el cum am vrut. Acum il am la 1.1.1 fara nici un hack pe el si e 100% stabil.
Ciudat cu sincronizarea, si eu am tot .mac pe el si nu am avut probleme din punctul asta de vedere.In itunes store poti sa dai search dar nu merge tabul “featured” (cel putin la mine nu merge; imediat dupa deblocare merge, dar dupa prima sinconizare cu itunes imi zice la featured “itunes not available please try again later” am citit undeva ca este legat de faptul ca itunes vede ca esti intr-o tare fara itms)
Imi pare rau ca ti-au mai crapat aplicatii in el, o sa incerc cred pana la urma sa ii fac upgrade-ul la 1.1.2 sa vad ce si cum dar nu azi poate il fac maine
la mine merge tabul featured chiar dupa mai multe sincronizari cu itunes
ce tare, la mine nu mai merge dupa prima sincronizare, cine stie; am vazut ca mai erau unii cu problema asta si cica ar fi legat de tara de unde esti, dar daca la tine merge si la mine nu merge, nu tine aexplicatia asta o sa pun “screenshit” cu el sa vezi; la fel imi face si pe 1.1.2, dupa update si deblocare imi mergea tabul featured, dupa sincronizare nu
nu ii simt lipsa ca nu il folosesc dar ma streseaza ca nu merge, la fel cum nu imi mergea butonul de casuta vocala(pe care eu nu o folosesc)dar pana nu l-am facut nu am dormit bine
ti-am zis ca am impresia ca merge mai bine fara summerboard, eu o folosesc doar pt acel wallpaper pe care il tine si pe fundal nu am stat sa o mai sterg;acum ca m-a lamurit sorin ce e este cu patratelul de la edge am sa caut de ce nu imi merge tabul featured din itunes
bine zice ala de prea multe customizari, majoritatea de la asta au probleme (customize,summerboard,xlaunch)
[ Modificat: 30 Noiembrie 2007 06:08 AM de mirceahr ]
Am si eu o intrebare: restore-ul iti pastreaza SMSurile? Adica acel backup pe iTunes contine si astea astfel incat la primul sync sa revina in telefon?
nu cred, optiunea de restore parca nu retine, doar cea de update, eu de fiecare data cand mi-am facut iphone-ul el ma intreba daca vreau sa il set-up as xxxiphone sau ca new iphone si de cele mai multe ori i-am dat new sa ma lase in pace sa nu stau 10 ani sa il fac
poate gresesc nu vrea sa te induc in eroarea ma interesez si iti zic
cred ca el se refera dupa ce face resore la telefon, cand ii faci setup-ul pentru prima data la el itunes te intreaba daca vrei sa foloseasca back-up’ul sa iti mute toate setarile, sms-urile etc
acum nu mai stiu daca atunci cand am facut un upgrade sau retore mi-a pastrat toate sms-urile si setarile, itunes te intreaba parca de fiecare data
am facut de prea multe ori ca sa mai tin minte ce si cum pastreaza el,sorry
[ Modificat: 30 Noiembrie 2007 06:51 AM de mirceahr ]
O sa ma mai documentez si o sa iti spun mai multe dupa . Oricum exista o aplicatie SMSD care te lasa sa delete sms-urile individual si sa le si forwardezi si ma gindeam ca in cel mai rau caz poti sa le forwardezi pe un alt iphone si dupa restore sa le forwardezi inapoi pe asta care vrei sa faci restore
Chiar pe care vrei sa faci restore 1.1.1 sau 1.0.2 ? Oricum fi atent sa faci restore cu tasta “alt” apasata si alegi tu de unde sa se faca restore