ce pot sa iti spun sigur este ca itunes salveaza si sms-urile, am folosit o aplicatie la un moment dat care ma lasa sa stochez sms-urile in alta parte sau sa selectez ce vreau sa sterg din ele, nu mai stiu ce facea,era o porcarie, dar aplicatia asta folosea un back-up al sms-urilor tinut de itunes, sigur sms-urile raman dar nu stiu in care caz; la restore sau la update (se poate sa ramana in ambele cazuri dar daca eu mi-am viriginizat mereu telefonul il vedea ca iphone nou)
caut si eu cauta si sorin si unul dintre noi tot gaseste ceva concret
Pentru cei cu probleme cu 1.1.1, Summerboardul updatat recent mie nu-mi mai face nici o problema, boot-ul dureaza doar cateva secunde si nu zeci, aplicatiile sunt sprintene si inca mai testez. Zero crashes so far.
a aparut in lista din installer-ul din telefon?
later edit.
l-am gasit. era pe lista de noutati dar cum edge-ul de la vodafone merge un pic mai iute ca melcul asteptam sa se incarce.
[ Modificat: 03 Decembrie 2007 10:54 PM de mr.fred ]
Primul crash mi-a dat acum cand am incercat sa accesez preferintele Phone siserviciile specifice ATT. Inca sunt cu mainile prin el si testez extensiv. Pana acum se comporta bine.
Un amic de-al meu a scapat iPhone-ul pe parchet de la vreo 30-40 cm. Nasulia e ca i s-a crapat display-ul in partea de sus. In rest merge ok, se poate schimba cumva geamul display-ului? Stie cineva?
asta e singura chestie pe care am vazut-o eu pana acum, parca trebuie sa le trimiti iphone-ul.
cel mai bine e sa-l dea si sa isi cumpere altul, si eu am avut un iphone cu geamul zgariat/crapat destule de rau si l-am pasat, cred ca e cea mai buna solutie
Eu nu am mai avut nici o problema de cand am scos SummerBoard-ul. L-am mai pus pentru scurt timp pe cel nou, dar dupa ce mi-a crasuit Settings-urile, l-am scos si p-ala.