Primele intrebari legate de iPhone
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 25.10.07

1. cum pot urca fisiere pe iphone de pe un macbook pro? spre exemplu, vreau sa ajung in /var/root/media
2. voua va merge internet sharing de pe un macbook pro pe un iPhone? [cu dell merge fara probleme - pe mbp doar cand vrea, inca nu am gasit un pattern dupa care merge/nu merge]

cam atat pentru moment..

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.11.06

pentru prima intrebare, trebuie sa activezi ssh si dupa aia folosesti fugu sau alt ftp manager, conectandu-te la ip-ul telefonului

Semnătură 

bla bla bla ....

MacBook Pro, iMac, iPhone, iPod Video… True Apple sucker

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05

pt a doua intrebare eu folosesc urmatorul patern:
open system preferences/network/airport
creez o retea wireless
apoi sharing/internet sharing on
apoi iar network/airport si creez iar o retea wireless cu acelasi nume
la mine doar asa a mers constant

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

@jonnyblue - mi se ridica paru’ de pe maini cand aud de ssh si alte chestii dinastea “grele” smile ... mai astept dupa ceva mai simplu ..
@Dream - thanks, a mers din prima, sa vedem daca va mai merge si maine smile

alte raspunsuri la intrebarea 1, ce sa implice cat mai putina munca din partea mea?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.11.06

sshul se instaleaza simplu pe iphone daca ai installerul instalat deja. Mergi la System in installer si selectezi openssh. Nu sunt sigur daca trebuie si BSD subsystem, dar nu strica sa il instalezi si pe ala. Cam asta este tot. Dupa aia poti folosi Fugu: te conectezi la IPul telefonului cu userul root si parola dottie sau alpine. Spor la lucru!

Semnătură 

bla bla bla ....

MacBook Pro, iMac, iPhone, iPod Video… True Apple sucker

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05

vezi ca dupa un restart sau un shutdown n-o sa mai mearga. dar repeti pasii.

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

@jonnyblue, thanks, a fost chiar usor.
Ma lasesem pacalit de ce scria pe site-ul lui OpenSSH, a mers din prima si am reusit sa ma conectez.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

3. pot reordona iconurile de pe desktop-ul iPhone-ului?
4. pot scapa de unele iconuri de pe desktop?

am inteles ca package-ul customize ar face asta dar totodata nici nu ar fi bine sa il instalez.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Eu exact asta am facut, am reordonat un pic si ascuns stocks. Cu Customize, dar chiar nu ti-l recomand. Cu acelasi Customize am schimbat si imaginea de pe butonul de deblocat ca nu-mi placea sageata. Dar tot nu ti-l recomand! Da-i cu search pe forum sa vezi nervi ce am avut cand mi-a busit tot. Si acum, nu pot sa mai scot dockul de tot (din Summer Board) pentru ca cele 4 icoane se duc la naiba in jos.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

‹‹ 112 otb temp      Noutati de la Google Maps ››