Admin rețea
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Facultatea de Limbi și Literaturi Străine caută 2 tineri care să administreze rețeaua din str. Pitar Moș. Condiții: să fie mereu în stare să nu se enerveze pe profesorii și pe studenții idioți care închid calculatorul prin scoatere din priză. Avertisment: statul / ministerul / facultatea plătește prost, dar dna decan este de acord, știind toate astea, ca tinerii să stea pe acolo 3-5 ore, unul dimineața, altul după-masa, alternativ.
În faza asta, nu-mi trimiteți pe PM prea multe detalii, căci nu mă voi ocupa eu de asta, ci dna decan. Info minimale (e-mail, telefon, vîrsta, studii - ar fi suficient). După aia, vă veți întîlni cu dna decan pt detalii.

Waiting for Godot.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

ce implică acest post? ar fi bună și o idee asupra salariului wink

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
GabrieL - 28 Noiembrie 2007 06:19 AM

ce implică acest post? ar fi bună și o idee asupra salariului wink

Nu-mi cere detalii, nu știu. Dacă, în principiu, ești interesat, exprimă-ți dorința, apoi vedem.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…