2 din 2
2
Peripetii cu un macbook
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Nu trebuie sa reinstalezi si mie mi-au schimbat logic board-ul pe macbook.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
SirPuffalots - 29 Noiembrie 2007 11:31 PM

tocmai m-au sunat cei de la istyle si mi-au spus ca pot sa vin sa-l iau si sa-l folosesc fara nici o grija pana vin piesele

toll-ul final:
  - ram
  - mother board
  - baterie

insaaaa, am o nedumerire ... cand o sa-mi schimbe baietii placa de baza trebuie sa reinstalez os-ul? (logica imi spune ca nu deoarece va fi identica cu cea veche dar intreb sa fiu sigur—la siemens-ul de mai sus a trebuit la momentul respectiv sa reinstalez windows-ul ca nu mai pleca decat in safe mode)

/edit:

aparent conectorul intre baterie si placa de baza este impuscat

Dear Sir Puffalots,

Installing MAC OS X is the simplest and shortest OS installation out of all possible.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 17.07.07

n-a zis nimeni ca nu :D

da inainte de instalarea os-ului trebuie sa fac back-up la jdagiga de fisiere peste o conexiune fireless (pentru ca nu am avut foresight-ul sa imi trag niste partitii) iar dupa ce instalez os-ul tre sa ma pun sa imi instalez si tona de software care-mi trebuie for the daily grind ... iar apooooi trebuie sa-mi trag la loc fisierele peste aceasi conexiune fireless amintita mai sus raspberry

ma trec fiorii numai cand ma gandesc

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
SirPuffalots - 30 Noiembrie 2007 01:13 AM

n-a zis nimeni ca nu :D

da inainte de instalarea os-ului trebuie sa fac back-up la jdagiga de fisiere peste o conexiune fireless (pentru ca nu am avut foresight-ul sa imi trag niste partitii) iar dupa ce instalez os-ul tre sa ma pun sa imi instalez si tona de software care-mi trebuie for the daily grind ... iar apooooi trebuie sa-mi trag la loc fisierele peste aceasi conexiune fireless amintita mai sus raspberry

ma trec fiorii numai cand ma gandesc

Păi volume mari de date nu se salvează prin wl, pt asta îs discuri externe via fw
dacă te porți frumos, venim cu discuri de mare capacitate pt backup

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: 

pai daca nu e nevoie de reinstall nu are sens sa ma port frumos

hehe raspberry

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
SirPuffalots - 30 Noiembrie 2007 03:16 AM

pai daca nu e nevoie de reinstall nu are sens sa ma port frumos

hehe raspberry

Nu e nevoie de reinstall, practic poti sa iti scoti hardul si sa il bagi intr-un mac notebook cu totul nou si o sa iti functioneze fara probleme.

Legat de perioada de timp necesara pentru sosirea pieselor - 2-3 saptamani e perioada maxima, s-ar putea (si nici eu nu inteleg inca cum se intampla, dar oricum) sa ai noroc si sa soseasca chiar mai repede; din pacate, nu prea poti sa tii piese de service pe stoc pentru ca piese cum este logicboardul poti comanda doar daca ai un claim pentru ele; nu poti inventa claimuri ca sa iti faci camara cu piese; si din pacate - atat dureaza pana vin piesele in .ro.

Si cu “janghina” din showroom… nu prea am “janghine” in showroom; daca iti dau tie calculatorul din showroom, raman eu fara (ce mai pun in loc?), mai ales ca nici pe partea de vanzari n-am stocuri prea mari…

Oricum - mult succes smile.

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Alex Rosu - 30 Noiembrie 2007 03:35 AM

daca iti dau tie calculatorul din showroom, raman eu fara (ce mai pun in loc?), mai ales ca nici pe partea de vanzari n-am stocuri prea mari…

iar clientul care da 5000lei pe un computer si nu-si poate face munca din cauza ca este in service, trebuie sa prezinte maaare intelegere fata de acest aspect. e foarte rau ca sunt probleme cu stocurile dar nu e problema clientului.

===observatiile mele sunt valabile pt orice firma, nu trebuie sa o iei personal cu atat mai mult cu cat, din cate stiu, esti un simplu angajat===

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
Rank
Newbie
Din: 

cred ca putem inchide topicul ca deja se da in diverse
sunt perfect de acord cu alex; you can’t blame me for trying though smile
si n-am cum sa nu fiu de acord cu mediaconvertor; normal raspberry

parerea mea este insa ca din topicul asta ar trebui sa reiasa faptul ca ‘‘simplii angajati’’ [scuze media, da n-am putut sa ma abtin raspberry] de la iStyle au fost cat se poate de capabil si prompti in a-mi rezolva problema; iar acum serios vorbind, sa dam cezarului ce este al cezarului, ... CE COMPUTER MERGE SI CU PLACA DE BAZA BUSITA!?! marfa!

@alex:
maine dimineata la prima ora’s la voi, multam fain

2 din 2
2