HEEEEELP PLS!!!!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.11.07

am si eu o mare rugaminte daca ma puteti ajuta…
Am pe cineva care vine din state zilele astea si as vrea tare mult sa-l rog sa-mi aduca un iPhone de acolo.
Se poate decoda sa functioneze aici? Pot fi probleme sa nu mearga?
Thanx grin

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Exista toate sansele ca iphoneul pe care il cumpara zilele astea sa aiba deja firmware version 1.1.2 care inca nu se poate debloca ! Pentru detalii uite un link: http://www.hacktheiphone.com/112/iphone_what_to_do.html

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.11.07

ahaaa…mersi mult de informatii:)
si…cum as putea sa cumpar unul cu firmware v1.1.1 sau asa:D?
version 1.1.2 chiar nu se poate debloca deloc? nici in curand nu se va putea?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Din informatile pe care le am in 6 saptamini sau daca apple va face un update mai repede se va putea .Daca vrei unu cu firmware 1.1.1 trebuie sa cumperi din tara (430 e- 450 e) sau din state de pe ebay

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07

Decodarea 1.1.2 e doar o chestiune de timp, sper – așa m-a încurajat și Sorin cu ceva timp în urmă cool smile.
Eu unul am comandat iPhone, prin bunul meu văr, pe 15 noiembrie, adică după ce a apărut versiunea 1.1.2. Îmi parvine de Crăciun. Sfatul meu e să comanzi și tu, nu riști prea mult, totul e să ai răbdare până apare o modalitate sigură de decodare pentru firmware-ul ăsta.Alternativa e să iei unul din Franța, decodat oficial, la 650 de euro = $960.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Eu inca nu m-am lamurit cum e cu iphone-urile astea decodate de apple . In momentul de fata dupa ce faci update la 1.1.2 (asta se poate) si il deblochezi si nu esti intr-o tara suportata de apple , usa , franta, anglia, germania trebuie sa instalezi un program care se numeste iworld si care iti permite sa suni si sa dai sms si din tarile nesuportate (altfel aplicatia phone sau sms crapa (ceva legat de faptul ca nu recunoaste stringurile) . Nu sint sigur ca nu se intimpla la fel si cu cele deblocate de apple , adica poti folosi orice sim vrei dar sa fie dintr-una din tarile suportate , asa ca esti nevoit sa folosesti installer deci jailbreak ca sa rulezi iworld . Inca odata nu sint sigur ca este asa da da este un semn de intrebare oricum

‹‹ 112 otb temp      iPhone ........ 3G ››