Web Dumper si CocoaWdget
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06

am instalat web dumper [ http://www.maxprog.com/WebDumper.html ] ca sa pot descarca situri intregi. Am crezut ca cel putin o sa faca treaba ca teleport lui windows, da asa nu a fost. Am descarcat atunci programul freeware CocoaWdget, si e aproape acelasi lucru, numai ca sa opreste in mod diferit. Situri care aplicatiile aceasta nu pot descarca, sunt majoritate. Impostatii (sau setarile, cum preferati) au fost intocmite corect, mai ales web dumper care e localizat in Italiana. Aveti sfaturi?

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu am un sfat, doar o parere: nu merita. Eu am incercat vreo 3-4 aplicatii din astea si nici una n-a mers. Toate descarca cu orele, dar in final tot nu ai tot ce e pe un sit.
Chiar sunt curios daca cineva a avut succes; si cu ce.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

incearca pe sitesucker: incarca cu orele si el, dar am avut mai mult succes ca cu DeepVacum, CocoaWget, Web Dumper. E drept ca nu functioneaza ca “teleport” lui win, dar vezi si tu, apoi i-mi spuni da ca ai gisit careva bug. Sunt totusi citeva situri ca pare ca nu vor sa fiu “capturati” dar asa e viata la UNIX…
Me intreb totusi dece asa o banalitate de programa trebuie sa functioneze mai bine la windows de cit la sisteme filo-UNIX…
Ah, uitase…iata linkul: http://www.sitesucker.us/

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

anul trecut, am incercat cu sitesucker, sa salvez forumul nostru dar m-am lasat pagubas

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Si eu la fel.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Salut, pe suse foloseam wget ( din linie de comanda ) pentru a face acest lucru; cum se instaleaza pe Mac http://radio.javaranch.com/bear/2005/03/02/1109829480523.html , si cum se foloseste http://linuxreviews.org/quicktips/wget/ . Face download in directorul in care se da comanda si apare un folder cu numele site-ului respectiv. Nu am incercat sa-l instalez pe Mac.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

sweeeet!!!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Salut, pe suse foloseam wget ( din linie de comanda ) pentru a face acest lucru; cum se instaleaza pe Mac http://radio.javaranch.com/bear/2005/03/02/1109829480523.html , si cum se foloseste http://linuxreviews.org/quicktips/wget/ . Face download in directorul in care se da comanda si apare un folder cu numele site-ului respectiv. Nu am incercat sa-l instalez pe Mac.
Signature

E acelasi cocoaWget care foloseste acelasi comanda.
Nu e cea mai buna solutie…
In zilele aceasta m-am ocupat foarte intens de cautare, pentru ca intradavar m-a trebuit o aplicatie care o sa lucreze in acest sens…zic m-a trebuit ca am gasito wink
Am avut si un schimb de opinie (de fapt ala nu a fost opinie dar o adevarata prostie) neplacut cu nisti nesimtiti de un forum italian care au afirmat in mod agresiv si brutal ca aplicatie de acest gen sunt inutile. Asa puote sa intimple da ca umbli peste tot batind capul la toti pentru scopul care te preconezezi…
Pina la urma am gisit o aplicatie care da ca nu e perfecta e cu siguranta cea mai decenta aplicatie pentru Mac OS X in aceasta directie.
E vorba de PS (pagesucker.com) care trebuieste folosita cu citeva trucuri…
In primul rind PS are 2 versiuni, una pentru 10.4.x si una pentru Classic. E acelasi versiune, pur si simplu e facuta pentru cineva care nu puote instala tigrul, la fel ca al meu G3 care cere Tigrul in CD si eu nu l-am (da o data si o data o sa ma plimb si o sa ma ajutati asa cum m-ati zis…;) ). Eu le am incercat amindoua, si merg la fel de bine DAR….DAR….REVENIM LA TRUCURI, o partea foarte importanta… : cu safari nu sa vizualizeaza corect situl descarcat (cind zic sa vizualizeaza sa subintelege offline). Puote fie pentru 2 motivatie: pentru ca Safari nu e complet sau pentru ca PS e o aplicatie transferata pe mac dar gindita pentru windows, doarece browser preferatul e (auziti auziti) InternetExplorer 5.2.3, care am gasit in Panther retail 10.3.0 si extras cu pacifist.
Da si cu firefox 2.0.0.1x sa vizualizeaza decent pentru majoritate ale siturilor.
Pentru asta trebuie selectat “index.html” in mapa care contine situl descarcat apoi informatii=>deschidi cu=>Internet Explorer/Firefox/Navigator(netscape) si asta indipendent de Browserul de default ca in genere e Safari (si puote sa mai fi).
Ah..uitase nu e free din pacate, dar pentru mai multi particolari in aceasta directie sa puote de folosit un…box…;)
Ciao a tutti si serbatori fericiti (buon Natale, e poi Buon Anno!!!)

[ Modificat: 08 Decembrie 2007 05:05 AM de roberto ]
 Semnătură