Display Mort
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

Din sirul interminabilelor probleme pe care le-am avut cu MBP-ul meu (incep sa cred ca’s ghinionist rau), mai nou, a crapat display-ul. Nu se mai lumineaza, se “vede” ceva pe el, dar este ca si cand nu ar mai avea absolut nici un pic de luminozitate… se disting ferestre, mouse-ul daca-l prinzi, dar in rest DEAD. Incepuse de cateva zile sa palpaie (relativ rau) cand se incalzea. De azi dimineata e mort de-a binelea.
Ce-i de facut?! Sau de la ce o putea fi?!

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
equinoxe - 03 Decembrie 2007 01:24 AM

Din sirul interminabilelor probleme pe care le-am avut cu MBP-ul meu (incep sa cred ca’s ghinionist rau), mai nou, a crapat display-ul. Nu se mai lumineaza, se “vede” ceva pe el, dar este ca si cand nu ar mai avea absolut nici un pic de luminozitate… se disting ferestre, mouse-ul daca-l prinzi, dar in rest DEAD. Incepuse de cateva zile sa palpaie (relativ rau) cand se incalzea. De azi dimineata e mort de-a binelea.
Ce-i de facut?! Sau de la ce o putea fi?!

Păi ce are exact e mai puțin important. Sper să fie în garanție oricum la service cu el, nu e clar? Poate fi de la un simplu contact pînă la controllerul display-ului (sau cum s-o numi acuma, pe cînd eram mic mă mai jucam cu reparatul televizoaelor, dar – pe vremea aia – erau mari și se putea totul lipi/dezlipi cu letconul).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

S-a dus “neon”-ul de la luminarea display-ului. Fie tubul propriu-zis fie electronica (ștarteru’ și droseru’). Este reparabil.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Este (reparabil), am sunat la service. Verdictul = 400 de euro si 3 saptamani asteptare.  confused . Cred ca mai bine imi iau un lappie nou, cu asta am avut deja PREA multe probleme.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Daca tot nu mai e în garanție du-te cu el la un reparator de Laptop-uri “generic” deoarece beleftronica de la neon e destul de standard. Ăștia de la Apple voiai să îți schimbe tot LCD-ul de banii ăștia.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 25.03.06

cu siguranta este inverter-ul ! -boala lui MBP (nu cumva inainte iti flicarea luminozitatea la lumina slaba?)

[ Modificat: 04 Decembrie 2007 05:29 PM de biga ]
 Semnătură 

you can destroy the evidences, but you can’t destroy the memories.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

“iezact” asta se intampla!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)