Salutare!
Of, speram sa nu ajung aici :(
Sa incep cu problema: azi am vrut sa scriu un dvd, bag blank-ul, se aude imediat sunetul tipic cand introduci un disc in unitate, 2 secunde de liniste apoi o huruiala de vreo secunda, dupa care iar 2 secunde liniste, iar aceiasi huruiala dupa care blank-ul e scos afara… am zi ca e stricat blank-ul, incerc cu un dvd scris pe care l-am mai folosit si are aceiasi reactie. In momentul huruielii daca pun mana in zona dvd-rw-ului aceasta vibreaza de unde deduc eu ca este o problema de mecanica destul de importanta. Cel mai probabil o sa ajung cu el la service dar am ramas cu traume dupa ce cu un hdd defect am stat o luna pt ca a trebuit (ziceau ei) trimis inapoi la producator in germania (asta se intampla la un PC). Teama mare este ca daca-l bag in service nu o sa-l am decat dupa sarbatori si nu vreau asta.
In fine, cam asta ar fi, credeti ca e mort dvd-rw-ul? Tin sa precizez ca nu s-a intamplat nimic deosebit zilele astea, nu am scapat niciodata laptopul si nici nu a primit vreun soc mai sever in timp ce fct (in timpul transportului este in stand-by carat cu ruxacul in spate sau daca e un drum mai lung in opresc)
Aveti idee in service cat ar tine? Este luat de la NouMax, probabil ca zilele urmatoare o sa-i contactez sa aflu mai multe.
Mersi!