Iphone nou din GB
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.11.07

Intentionez sa-mi cumpar un iphone din anglia si as vrea sa stiu daca il pot decoda sa imi mearga in reteaua vodafone.
Care sunt toti pasii pentru decodare?
Pot sa mi-l decodez sngur?
Va multumesc mult!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Nu, pentru moment nu-l poti decoda sa-ti mearga pe retele din Romania.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Pai ma intereseaza in special sa imi mearga in Germania,dar si in RO(ai idee cand este disponibila decodarea?).

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Am sunt la biroul de presa a hackerilor aia de la dev team si mi-a raspuns o doamna foarte simpatica, m-a pus pe hold si m-a transferat la PR-rita. Din ce ziceau ei luna viitoare e programata lansarea noului hack cu petrecere si prajituri si zicea ca Steve a promis ca vine si el. In fine, te poti inscrie la ei pe site si te suna ei sa te anunte cand au ceva gata. Daca intreaba ceva zi ca ai vorbit cu mine. wink

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Dar nu pot gasi pe piata varianta aceea care se poate decoda?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Din care piata?
Acum serios, tu ai cautat pe net, ai citit vreun rand, sau pur si simplu vrei iphone si ii lasi pe alti sa caute si sa-ti dea raspunsuri?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu vreau sa-l cumpar din nicio piata,vreau sa-l cumpar din anglia.Si da,am citit pe internet despre iphone,dar treaba cu versiunile nu am prea
inteles-o.De aceea am cerut ajutorul acestui forum.
Multumesc pentru intelegere!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 

1.1.2 nu poate fi inca deblocat software (zic unii ca ar fi o modalitate hard cu un turbosim, dar putini au confirmat, mai trebuie cumparat ceva, ma rog nu e nimic clar si oricum nu simplu). ce e in uk e numai cu 1.1.2. in primul raspuns se spune exact acelasi lucru: ‘daca il iei din uk (adica cu 1.1.2) nu poate fi decodat (pentru ca nu exista inca un crack).
n-are nimeni de unde sa stie cand cineva undeva va reusi sa scoata un program de ‘spart’, n-are nimeni de unde sa stii 100% ca din magazin vei putea lua un 1.1.1.
inteleg ca vrei sa cumperi musai un iphone, dar pentru unele intrebari nu trebuie nici macar sa cauti pe net ca raspunsurile sunt evidente. pentru restul s-a raspuns si aici si pe alte zeci de forumuri de pe tot intinsul internetului. nimeni nu va cauta pentru tine.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

Merci pentru informatii!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Daca cauti aici la rubrica de vinzari sa sti ca o sa gasesti iphone 1.1.1 deblocat deja la pretul de 450 e (daca negociezi sint sigur ca ajungi chiar la 430 e ) .

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 

In anglia este 270 de lire,nu este mare diferenta,dar daca tot am ocazia sa-l iau…dar daca nu se poate decoda nu ma mai intereseaza varianta anglia.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

daca vrei sa il ei din anglia gata deblocat uite aici la pretul de 340 lire , tinind cont ca este deblocat cu iphonesimfree care costa si el 32 de lire cred ca nu este o asa mare diferenta http://www.iphoneunlocked.eu/#

oferta este sub stegulete