Edge in 1.1.2
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

O intrebare pentru cei ce au deja 1.1.2 . Daca ai contact in agenda si numarul acelei persoane este trecut in formatul +40722XXXXXX si esti apelat de catre acesta persoana , iphoneul recunoaste persoana sau iti apare un numar necunoscut in formatul 0722XXXXXX ? Ca in 1.1.1 am inlocuit appsupport ca sa imi recunoasca numerele doar dupa ultimile 7 digit si am rezolvat aceasta problema

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

Se pare ca DA.
Cel putin daca ai numarul in agenda cu +407x si te suna national (primeste caller id cu 07x) iti apare numele, deci ar trebui sa fie ok si in roaming!

Deci totusi, se aduc si imbunatatiri la firmware, nu numai le fac ca sa blocheze “anysim-urile”.

De asemenea se pot primi si mesaje de la expeditori alfanumerici. Am primit azi primul spam de genul asta :(

[ Modificat: 29 Noiembrie 2007 06:53 PM de llxx ]

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Numerele se vad si in formatul +407xxxxxxxx, poti edita cum vrei nr. acum in agenda si este recunoscut, deci in roaming nu mai sunt probleme
Altceva nou, ar mai fi faptul ca ringtone-urile adaugate de tine apar acum intr-o coloana numita “custom”
Mai este ceva de care nu sunt eu convins daca este o problema la mine sau asa este mai nou: in taskbar inainte era o icoana cu un “E” intr-un dreptunghi albastru(indicatorul de edge) acum nu imi mai arata icoana aia, si in locul ei este un dreptunghi simplu(nu mai este in el litera “E”)cei care aveti 1.1.2 cum va indica?ori am eu o problema, ori acel “E” apare cand este edge-ul activat si setat(la mine nu este asa ca nu imi pot da seama daca este sau functional)
Nu cred ca iworld a modificat formatul nr. pt. ca Anglia foloseste acelasi format ca si noi(majoritatea tarilor din Europa au formatul asa)in state recunoasterea nr se face dupa ultimele 9 cifre in europa dupa ultimele 7
Eu am sters iworld si nu am probleme pana acum, eu nu mai folosesc xlaunch ca am avut probleme cu el in 1.1.1.
In alta ordin de idei este ok pana acum
Diseara incerc si faza aia cu ringtonurile direct din itunes si va spun cum si daca merge

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06
mirceahr - 29 Noiembrie 2007 10:32 PM

in taskbar inainte era o icoana cu un “E” intr-un dreptunghi albastru(indicatorul de edge) acum nu imi mai arata icoana aia, si in locul ei este un dreptunghi simplu(nu mai este in el litera “E”)cei care aveti 1.1.2 cum va indica?

La fel, initial am crezut ca s-a blocat ceva si i-am dat restart. A disparut complet E-ul, nu apare nici cand e conectat si se face transfer (ce-i drept pe GPRS am testat, connex).
Am incercat sa-i dau “defaults” din Customize insa no luck.

Asta este, win some, loose some grin

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

In legatura cu disparitia E de la edge si aparitia unui patrat bleu sau alb .  Patratul bleu sau alb inseamna ca este disponibil doar gprs , daca peste el apare si E inseamna ca este disponibila optiunea edge

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mersi mult chiar ma stresa patratelul ala tampit

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Poti incerca asa cum ai zis cu un sim pe orange acolo ar trebui sa iti apara si E peste patratel

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am sa imi iau oricum un sim pe orange ca sa pot folosi si egde-ul, ma stresa ca nu stiam ce este cu el
acum incerc sa aflu ce mama dracu are itunes la mine de nu merge tabul featured

Semnătură 

‹‹ 112 otb temp      Noutati de la Google Maps ››