1 din 3
1
Adaugare ringtonuri 1.1.2 si iTunes 7.5
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Dupa cum am promis, am incercat sa fac ringtone-uri pt. iphone si itunes sa le sincronizeze(si am si reusit smile )
Treaba sta in felul urmator: melodia poate avea maxim 40sec(daca depaseste 40sec nu apare in iphone la ringtones) si trebuie sa fie in format .m4a (aac)
Folositi ce vreti voi sa taiati o melodie(convertiti cu itunes daca este nevoie in format aac), dupa care ii schimbati extensia din .m4a in .m4r o sa vedeti ca automat isi schimba icoana si o sa fie o icoana de itunes in care scrie “ring”, o bagati itunes si ea apare direct in tabul ringtones; sincronizati ifonul si o sa vedeti ca in ringtones in coloana “custom” o sa fie respectiva melodie. Enjoy!    Atentie, pentru cine nu stie, treaba asta e valabila doar pt. iphone 1.1.2 cu itunes 7.5

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 04.12.07

Super ! Multumesc pt. How To !

Semnătură 

Iphone 4,  IOS 4.2.1   (din fabrica IOS4.1 , modem firmware 03.10.01)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.11.07

Solutii pentru iphone 1.0.2?
Am incercat varianta de mai sus si nu merge.
Am gasit chiar siun program-Ringtonator,imi scoate piesele in ringtones pe itunes dar nu se sincronizeaza.

Semnătură 

crt43
iMac core duo 2,0 gHz,20”
iPhone 8GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pt. 1.0.2 era o faza asemanatoare dar iti trebuie o versiune mai veche de itunes, caut si postez diseara
am auzit de acel ringtonator dar nu l-am folosit, daca zici ca le vede itunes ca ringtone schimba si extensia extensia din m4a in m4r poate merge

Pt. cei ce folosesc metoda asta am uitat sa va zic ca trebuie la ringtone-ul in cauza sa treceti artistul altfel iphone-ul nu vede melodia,si daca nu taiati melodia cu un program care va arata exact cat taiati cel mai bine taiati 39sec. ca sa fiti siguri

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Artistul se trece la ID3-ul MP3-ului, am inteles corect ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da, ideea este ca atunci cand sincronizezi iphone-ul ringtone-ul sa aibe tag-ul “artist” completat; nu are importanta cand ii faci tag-ul o poti face inainte sau dupa ce schimbi extensia sau sau convertesti din mp3 in aac;

@cristian gainaru: Daca ai de unde sa faci rost de iTunes 7.4, faci asa: selectezi o melodie, ii schimbi extensia din m4a in m4r; in momentul asta melodia respectiva dispare din libararie, dar cand conectezi iphone-ul te duci la tabul ringtones si in mod normal o sa apara acolo(din nou retine sa ii treci numele artistului la tag)nu stiu daca merge ca nu am cum sa incerc, nu stiu daca mai este valabila limitarea de 40sec; merge numai cu iTunes 7.4 la 7.4.1 a fost scoasa treaba asta

[ Modificat: 10 Decembrie 2007 11:25 PM de mirceahr ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am testat si eu ringtonator, teoretic cu acest program nu mai e nevoie sa schimbi extensia fisierului din m4a—>m4r, spun teoretic pt. ca desi toate melodiile facute apar in tab-ul ringtones pe iphone nu se sincronizeaza; o singura melodie din 4 a reusit sa o faca ca sa o vada si iphone-ul, asa ca recomand sa faceti asa cum am scris eu mai sus e cel mai sigur, nici macar optiunea de crop nu e facut bine pt. nu indica si milisecundele si atunci daca depasesti si cu 1ms itunes nu il mai pune pe iphone, in concluzie e praf!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.11.07

mirceahr ce program folosesti tu ca sa tai melodiile?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07
Tzo - 11 Decembrie 2007 08:48 AM

mirceahr ce program folosesti tu ca sa tai melodiile?

De exemplu, QuickTime Pro.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

am reusit cu wiretap studio, insa cand am sincronizat telefonul am primit urmatoarea eroare….

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

qtime pro e foarte bun l-am folosit si eu;
habar nu am ce este cu eroarea asta, cu ce ai convertit melodia in aac?foloseste itunes; eu am intalnit eroarea asta o singura data dar era legata de niste videoclipuri ce nu erau bine convertite,desi erau facut pt. iphone; foloseste si tu qtime pro, taie la 39sec, converteste in aac cu itunes

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Ok, multzu am sa incerc cu quick time pro. convertit in aac cu itunes intr.adevar.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

check this out!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=zSqZMryIqHE&feature=related

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Foarte fain linku’ video - da nu mi-e clar cum au intrat pe telefon , prin portul serial ?
Oare se poate si in Windows sau doar in OS X ?

Altceva mai vroiam sa intreb, pozele albumelor (cum apar in demonstratiile video de la Iphone) cum se pot adauga la albume/muzica ?

[ Modificat: 12 Decembrie 2007 09:02 PM de dinoc ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

In cazul in care ati avut probleme cu adaugarea ringtone-urilor cu metoda mai sus mentionata, mai este o posibilitate: Apple a introdus in GarageBand la ultimul update optiunea de export in itunes direct ca ringtone; foarte simplu de facut: faceti un proiect nou, il deschideti si drag&drop;orice melodie vreti voi(nu stiu daca trebuie sau nu sa fie aac, poate merge si mp3, normal asa ar fi, nu am mp3-uri ca sa incerc) dupa care selectati durata melodiei,  max. 40sec! folosind butonul “cycle region”(vezi poza 1) dupa care export in itunes ca ringtone(vezi poza 2) si o sa apara in itunes ca ringtone, sub numele “my song” (vezi poza 3)
Folosind GarageBand se aud mai bine unele melodii ca ringtone(mai clar, nu mai tare) si este cel mai usor.
Din nou, merge numai iTunes 7.5 cu iPhone 1.1.2, atat!

[ Modificat: 22 Decembrie 2007 08:34 AM de mirceahr ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07

am reusit sa tai mp3 sa il transform in aac, imi apare la tabul ringtones de la I Tunes, imi apare si la Sync pe Iphone, se sincronizeaza dar cand intru in IPhone la Settings /Sounds/Ringtone imi apar doar ringtonurile telefonului…nu apare nicaieri CUSTOM

Sa le caut in alta parte?

gata…am reusit…trebuie sa dai convert id3 tags in itunes…eu modificam in winamp la view file info

[ Modificat: 03 Februarie 2008 05:39 PM de Kevo ]
 Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

1 din 3
1

‹‹ 112 otb temp      iPhone ........ 3G ››