1 din 2
1
Ce imi place la iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

As vrea sa facem o lista cu lucruri personale, lucruri poate nu atat de evidente care ne plac la iPhone.

Pot sa fie remarci evidente de genul: “Imi place pentru ca pot sa trimit SMSuri cu el” sau pot sa fie experiente personale care au fost rezultatul circumstantelor sau chiar inchipuiri: “imi place pentru ca in iSolitaire pot sa pun o Q de trefla direct peste un 4 de rosu”.

Promit ca o sa strang toate remarcile si fac o pagina in wiki din el si din cel sora rea.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Imi place ca:
- in buzunar la geaca nu se vede deloc, incape si in blugii ramasi mici. E subtire si nu deranjeaza.
- pot sa-mi citesc emailurile si forumul intinzand o singura mana cand ma trezesc. A doua ramane sub plapuma sau sub capul celie de langa mine.
- mi tine minte o lista luuuuuuunga de contacte recente. O persoana poate sa apara de mai multe ori, de mai multe ori in aceeasi zi, dar are telefoanele grupate in cadrul aceleiasi ore (cred). Daca vreau detalii, imi arata contactul, cand a sunat si de pe ce telefon.
- ca tine minte tot cache-ul din Maps, asa ca daca am un traseu sau vreau sa arat cuiva hotelul din insulele Canare unde o sa stau, pot sa o fac fara net. La diferite altitudini.
- SMSurile sub forma de chat. they had me at hello… that had me at SMS.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

- asa e. e demential dimineata cand abia deschid un ochi sa pot sa-mi iau mail-urile si sa citesc forumul
- imi place ca de cand il am nu ma plictisesc. am avut masina in service si am umblat cu taxiul unde ma uitam la filme sau citeam cate o carte, bine inteles cu castile in urechi
- imi place ca sunt tot timpul conectat la net intr-un fel, printr-un device cu un ecran decent si relativ usor de folosit la scris.
- imi place ca stie sa deschida si sa redea link-urile catre youtube de oriunde sau catre trailerele apple
- imi place ca se uita lumea la mine ca la urs cand ma vede dand cu mana pe ecran si facand zoom. e un sentiment placut invidia celorlalti smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

imi place ca nu e un telefon cu butoane smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Imi place e putin spus: sunt in extaz la scroll si mai ales la pich-uitul pozelor! Mi se pare atat de firesc, incat de multe ori dau cu degetul pe iPodul classic ca sa trec la alta poza etc.
Arata excelent.
Filmele se vad foarte bine.
Aplicatiile care vin de la mama lui sunt aproape suficiente.

E o senzatie extraordinara mai ales aici, in Elvetia, sa vezi cum sa casca ochii oamenilor astora, care numai necajiti nu sunt, cand vad ca ai iPhone, nu iPod touch. Am fost la un Apple reseler de aici, si ceream ceva accesorii pentru classic, aveam ifonul in mana, si fata de la ghiseu s-a fastacit ca o copila cand a vazut ca e ifon. Murea sa-l vada, asa ca i l-am dat.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

E singurul telefon cu internet. Apple are un singur model de telefon şi a depăşit vânzările însumate de “Smart Phones” ale celorlalţi producatori – în SUA.
Ah, şi mai îmi place că pot să-i spun pilotului că vremea e bună, în cazul în care se amână decolarea.  tongue laugh (au sărit calul cu reclama aia…)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Imi place in primul rand faptul ca este facut bine, adica: nu scartie nici o bucatica din el, nu se decojeste, nu se zagarie asa usor, materialele folosite sunt de calitate lucru, mare lucru tinand cont ce telefoane scoate nokia si s.e. in ultima vreme( sunt bucati de plastic ordinare care decojesc si scartie, joystick de doi bani care se face praf dupa 6 luni etc)
In al 2lea rand viata bateriei, cand nu il “frec” pe toate partile m-a tinut si 3 zile(de obicei ma tine vreo 2 zile), si daca il chinui bine de tot il descarc pana seara, dar indiferent de situatie nu raman fara baterie pana ajung acasa cu el
Dupa ce te obisnuiesti cu el, pot spune ca umblu mai repede pe el decat pe un telefon clasic, cand vine vorba de format un nr., gasesc mult mai repede un nr. de telefon

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

imi place designul si functionalitatea
imi place ca am multe optiuni de a face timpul sa treaca mai usor cind astept pe cineva, decit pe telefonul mobil clasic

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

Te uiti la un film (chiar, am spus ca se vede excelent un film pe iPhone?) si suna telefonul. Filmul se pauzeaza, vorbesti sau nu la telefon, apoi filmul se reia cam cu 2 secunde mai dinainte, ca sa reintri in atmosfera. Firesc > genial!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

cum naiba va uitati voi la filme??? eu nu stiu cum sa fac, unde sa pun filmele, cu ce extensie pentru a le pune pe iphone si a le urmari… help pleaseee

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
Kev@ - 03 Februarie 2008 04:22 AM

cum naiba va uitati voi la filme??? eu nu stiu cum sa fac, unde sa pun filmele, cu ce extensie pentru a le pune pe iphone si a le urmari… help pleaseee

Ia de citește.   Dacă nu înțelegi ceva, vei găsi ajutor prin zonă.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07

Imi place din urmatoarele motive (principale):
- design;
- multitouch;
- browser adevarat de web si email - cele mai tari de pe mobile, in opinia mea;
- accelerometru;
- memorie relativ mare;
- extrem de intuitiv.

Per ansamblu, produs de calitate, specific Apple.

Nu mi-ar fi placut daca:
- ar fi fost produs de Microsoft (singurul item din enumerare) smile

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Imi place ca, desi moare repede dupa mesajul “bateria este la 10%”, am avut o discutie de vreo 35 de minute exact dupa unul de acest fel si n-a murit… am prelungit discutia voit, dar nimic… m-a lasat sa-mi vad de convorbire, dupa care a ales sa se “stinga” doar dupa ce am terminat-o…
Imi place ca, dupa ce instalezi aplicatiile adecvate, poate deveni foarte versatil, facand oameni care au dat 2.500 RON (eu am avut noroc si am platit doar 1.350 RON pe el…) pe HTC-uri sa regrete alegerea facuta…
Si poate cel mai mult imi place ca - cu bune, cu rele - e altfel decat orice altceva la ora actuala.

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07
altero - 06 Decembrie 2007 04:52 AM

Am fost la un Apple reseler de aici, si ceream ceva accesorii pentru classic, aveam ifonul in mana, si fata de la ghiseu s-a fastacit ca o copila cand a vazut ca e ifon. Murea sa-l vada, asa ca i l-am dat.

Ma scuzi daca sunt putin indiscret….. ea ce ti-a dat in schimb ? smile

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

2 mere?

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

Nu, ca sunt sfioase fetele in Elvetia! Daca nu te prezinta careva, sau nu te vad des, pana devi “de-al casei”, poti sa fi si Brad Pitt, ca nu se lasa… De aia nu mai fac copii!

1 din 2
1