Imi place ca, desi moare repede dupa mesajul “bateria este la 10%”, am avut o discutie de vreo 35 de minute exact dupa unul de acest fel si n-a murit… am prelungit discutia voit, dar nimic… m-a lasat sa-mi vad de convorbire, dupa care a ales sa se “stinga” doar dupa ce am terminat-o…
Imi place ca, dupa ce instalezi aplicatiile adecvate, poate deveni foarte versatil, facand oameni care au dat 2.500 RON (eu am avut noroc si am platit doar 1.350 RON pe el…) pe HTC-uri sa regrete alegerea facuta…
Si poate cel mai mult imi place ca - cu bune, cu rele - e altfel decat orice altceva la ora actuala.
Este bine de stiut ca bateriile litiu-ioni nu trebuie sa scada niciodata sub 10%. Si nu ii important daca le incarci 100% sau nu insa ii important sa nu scada sub 10% din capacitatea lor.
Mie personal imi place ca sunt calare pe net oriunde as fi si prind un spot wifi open. Numai pe linga bloc am vreo trei.![]()
Imi place ca bateria tine mult (pe bune). Mai am si un Palm Zire care nici in cea mai fericita situatie nu il puteam folosi mai mult de trei ore. Cu iPhone in schimb l-am “forjat” de la 7 pm pina la 1 noaptea si abia pe la acea ora a inceput sa imi apara un mesaj de 20%. Pe cel de 10% inca nu l-am vazut. ![]()
Imi place lupa care apare cind vrei sa faci o corectie la text si Tastatura care ii foarte eleganta si facuta cu stil.
Imi place Coverflow din iTuns. Mi-am inserat coverarturi in melodii asa ca eu vad si coperta albumelor.
Per ansamblu imi place ca ii las masca pe cei carora le prezint telefonul.
)