1 din 6
1
Ce nu imi place la iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

As vrea sa facem o lista cu lucruri personale, lucruri poate nu atat de evidente care nu ne plac la iPhone.

Pot sa fie remarci evidente de genul: “Nu imi place pentru ca nu are GPS” sau pot sa fie experiente personale care au fost rezultatul circumstantelor sau chiar inchipuiri: “nu imi place pentru ca nu pot sa asociez un ton de apel unui grup de contacte”.

Promit ca o sa strang toate remarcile si fac o pagina in wiki din el si din cel fratele bun.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Nu-mi place ca:
- nu pot sa pun sonerii diferite pe grupuri, adica tot ce e de munca sa sune cu silent.mp3 (asta era un mare plus la SE)
- nu pot sa-mi fac profiluri rapide. Adica cu profilul RELAX, sa sune doar de la prieteni si familie si de la restul sa ia mesaj direct, fara ring.
- nu pot sa-mi salvez baza de date din lockbox. As vrea sa bag parole si seriale in el si de pe mac, sau macar sa stiu ca nu le bag de 2 ori daca o sa trebuiasca vreodata sa dau restore.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

- nu-mi place ca nu pot da forward la sms-uri
- nu-mi place ca nu pot trimite un contact din agenda prin nici o metoda
- nu-mi place ca atunci cand vb si scriu un numar dupa ce se termina convorbirea se pierde.
- nu-mi place faza cu call faild cand persoana suna ocupat, sau are telefonul inchis sau e reteaua plina… sau ma rog sa aflu si eu de ce nu e disponibila
- nu-mi place ca nu poti sterge individual un sms (stiu exista o aplicatie, dar discutam despre ce ar trebui iphone-ul sa aiba)
- nu-mi place ca nu poti sa-ti sincronizezi calendarul cu exchange server, asa cum nu-ti poti sincroniza contactele.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Nu imi place aplicatie de sms, e sub orice critica; arata bine si atat:nu ai send-to-many(vezi acum sms-uri trimise de sarbatori cum stai sa dai sms la fiecare om in parte)nu ai sms forwarding, nu poti sterge un sms individual, nu ai draft la sms, nu ai report-uri
Nu imi place call log-ul ca nu imi permite sa sterg ce vreau eu,pot sterge tot log-ul
Ma enerveaza mult ca nu pot alege ce vreau sa sterg din iphone sa ramana sters daca sterg un film din el, itunes il pune la loc dupa sincronizare, si legat de sincronizare nu imi place ca daca vreau sa pun un videoclip pe el, iphone-ul nu il vede pana nu ii treci si artistul(eu am libraria foarte bine aranjata dar asta nu inseamna ca nu e o tamplenie)la fel si cu ringtone-urile facut cu itunes, daca nu ai artist trecut la tag iphone nu vede tonul

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Mie nu (încă) îmi place 1.1.2.  cool grin

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

sunt in zona…

————————-
db

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

nu-mi place ca iese prea usor din buzunar…
parca as fi vrut un loc de care sa-i pot agata un snurulet wink

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Nu-mi place ca n-are copy/paste. Atat de simplu mi-ar fi fost sa selectez textul dintr-un mail si sa-l pun intr-un SMS, dar nu, a trebuit sa scriu cifrele pe o hartie iar apoi sa deschid aplicatia de SMS si sa le trimit. Sucks.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 12.11.07

Nu imi place ca : - dupa ce gaseste device-ul de BT nu se opreste ( chiar daca e selectat ) si cauta in continuare, consumind bateria
                  - nu merge conectat la sistemul audio al masinii prin ITrip pe post de Ipod
                - merge cind are el chef pe WI-FI ( sau poate e doar de la aparatul meu )
                - de fiecare daca cind fac o sincronizare ( adaugind muzica si/sau filme ) dispar ringtonurile si trebuie adaugate din nou

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

nu imi mai iau, multumim de info. majoritatea sunt de bun simt, deci apple watch out

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.12.07

Pt mr.fred:
pe iph exista o aplicatie SMSD (pentru forward si sters de SMS-uri) ...
mergi in installer si adauga sursa:
psmxy.org/iphone-apps
si o sa apara in Utilities un SMSD… dai install..

Ce nu imi place mie la iphone:
- nu are un search in Contacts (mi-ar trebui chiar un advanced search)
- nu are grupuri (practic ar fi pt. email nu numai SMS)
- nu are birthday alert (configurabila)
- ca are doar 8 tab-uri de navigare in Safari (si ca il tine minte decat pe ultimul)
- si cea mai importanta.. ca nu au dat drumul inca la SDK pt. developeri care le-ar rezolva repede pe cele de mai sus.

In rest e ok.. imi place, nu-l dau…iar ca optiune ...sunt curios de N95 8Gb.. isi ia maine un coleg.. sa vedem ce stie..

Semnătură 

Quality is never an accident; it is always the result of high intention, sincere effort, intelligent direction and skillful execution; it represents the wise choice of many alternatives - William A. Foster

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Vezi ca e un programete in Installer, chiar Search ii spune.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.12.07

da l-am gasit 1.05b (polar bear) ...merge, rudimentar dar merge

...merci de sfat

Semnătură 

Quality is never an accident; it is always the result of high intention, sincere effort, intelligent direction and skillful execution; it represents the wise choice of many alternatives - William A. Foster

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 14.06.07

1. Nu-mi place ca moare semnalul uneori cand e in standby (s-a rezolvat din cate se pare cu JohnTool, dar bateria se cam resimte).
2. Nu-mi place ca, la revenirea din standby (dupa ce apas butonul de on/sleep si apoi slide to unlock) intra singurel in agenda in loc de springboard (se intampla doar daca intre timp am primit un apel).
3. Nu-mi place ca sunt nevoit sa folosesc iTunes (boala generala pt. Apple, ce-i drept, dar oricum nu-mi place).
4. Nu-mi place ca tastatura virtuala merge cam de capul ei (daca n-ai degete subtiri e greu sa scrii rapid) iar imposibilitatea de a muta cursorul inainte si inapoi este foarte enervanta (daca ai gresit ceva la inceputul randului trebuie sa stergi tot pentru a modifica).
5. Nu-mi place ca nu are Copy/Cut/Paste, sunt functii de baza pt. un smartphone, lipsa lor e de neinteles.
6. Nu-mi place ca Bluetooth-ul este handicapat (si ca update-urile n-au facut nimic pt. insanatosirea lui).
7. Nu-mi place ca nu pot sincroniza direct agenda si calendarul cu aplicatii online prin Wi-Fi (desi se pare ca odata cu SDK-ul si ver. 2.0 se va rezolva).

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

La celelalte puncte nu mă bag pentru că ține de gusturi însă referitor la pct. 4, pune și ține degetul acolo unde vrei să modifici și o să-ți apară o lupă (magnifier) cu care poți muta cursorul acolo unde vrei să ștergi/modifici.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 14.06.07
toma - 29 Martie 2008 11:42 PM

La celelalte puncte nu mă bag pentru că ține de gusturi însă referitor la pct. 4, pune și ține degetul acolo unde vrei să modifici și o să-ți apară o lupă (magnifier) cu care poți muta cursorul acolo unde vrei să ștergi/modifici.

Mersi de sfat, nu stiam asta. Deh, daca n-am citit manualul…asa-mi trebuie…

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB

1 din 6
1