2 din 6
2
Ce nu imi place la iPhone
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

——nu-mi place ca atunci cand vb si scriu un numar dupa ce se termina convorbirea se pierde

apesi pe home dai pe contacts si adaugi ce vrei tu acolo. apoi pe taskbar sa te intorci la conversatie

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.08
Administrator - 07 Decembrie 2007 03:21 PM

sunt in zona…

————————-
db

[off-topic]
In zona Crepusculara?
[/off-topic]

Semnătură 

Stefan Neagu
————————————————
‘Mac users swear by their Mac,
PC users swear at their PC.’

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

- nu-mi place durata bateriei :( ... inainte aveam un philips care dura 2 saptamani (testat). Iphone-ul nu a sarit pana acum de 3 zile. Mai rau… cu browsing + wifi am ajuns la 10% baterie dupa 5-6 ore.
E lucrul care ma deranjeaza cel mai tare la el… am ajuns sa am un cablu de ipod acasa, unul la serviciu, si unul in buzunar.

- auto-correctul care faca “as” din “sa”

- lipsa unui buton de previous pe casti

- faptul ca daca vreau sa pun unul din filmele/podcasturile/videourile mele pe iphone, trebuie sa iau 3 programe la rand, sa ma uit ca prostul printre optiuni, sa astept cateva minute sa se encodeze,  le pun pe iphone dupa care vad ca nu merg. Come on people… it should just work! smile

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

La treaba cu filmele rezolvarea e mai simpl decat ai crede….si culmea se afla exact unde nu te asteptai in Quicktime…bine QT Pro nu cel simplu smile Trebuie doar sa stii unde sa cauti tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

Ai incercat si cu divx-uri xvid-uri si alte ciudatenii? smile

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: 

—- auto-correctul care faca “as” din “sa”

gasesti in installer. se numeste KB. apoi in general/keyboard dai disable autocorect

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

Of solutiile astea…. smile nu am zis ca nu imi place autocorrectul, numai corectia din “as” in “sa” ma enerveaza. In rest mi se pare fain. Stiam de kb.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Cu divx-uri sau xvid-uri nu am încercat dar pe mac, se face mai uşor treaba asta cu Perian cred, sau dacă nu caută pe forum că circula mai demult un kit de vreo 50 de mega cu sute de codecuri pentru Quicktime-ul de Mac.  tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08
mirceahr - 06 Decembrie 2007 07:56 PM

Nu imi place aplicatie de sms, e sub orice critica; arata bine si atat:nu ai send-to-many(vezi acum sms-uri trimise de sarbatori cum stai sa dai sms la fiecare om in parte)

ţin să te contrazic, la mine merge să trimit la mai mulţi! mie chiar îmi place cum funcţionează send2many, totul este foarte rapid şi simplu

nu-mi place pentru că nu pot downloada de pe internet
nu-mi place pentru ca sună prea incet

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: 

ce este iconita aia mica de langa baterie in poza?

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am vrut să-ţi dau PM dar poate mulţi nu ştiu smile
este alarma care mă trezeşte zi de zi !
ahhh şi era să uit, nu-mi place pentru că nu poate filma ! asta chiar mă deranjează !

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07
virus_luci - 31 Martie 2008 03:56 AM
mirceahr - 06 Decembrie 2007 07:56 PM

Nu imi place aplicatie de sms, e sub orice critica; arata bine si atat:nu ai send-to-many(vezi acum sms-uri trimise de sarbatori cum stai sa dai sms la fiecare om in parte)

ţin să te contrazic, la mine merge să trimit la mai mulţi! mie chiar îmi place cum funcţionează send2many, totul este foarte rapid şi simplu

nu-mi place pentru că nu pot downloada de pe internet
nu-mi place pentru ca sună prea incet

Daca te uitai si la data cand am postat, iphone-ul nu putea sa trimita sms-uri la mai multe persoane, si nu discut de toate porcariile de aplicatii third-party care erau/sunt pt. el, ci de stie el sa faca sau nu.

Si, FYI daca tot ai deschis subiectul aplic. third-party, iphone-ul poate sa downloadeze de pe internet fisiere, chiar si bittorrent.

Stiu ca este nativ acum…. no offense dar nu ai gasit omul pe care sa il inveti despre iphone, dar apreciez efortul si intentia smile

[ Modificat: 31 Martie 2008 04:25 AM de mirceahr ]
 Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

scuze smile sunt foarte obosit abia ce am ajuns acasă, între un despachetat de bagaj şi-un sandwich mai citesc ce e pe aici !
dar în momentul ăsta este ceva nativ, nu este nicio aplicaţie, am intrat direct in SMS, i-am dat new şi apare + acolo sus, şi pui câte persoane vrei !!!

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
virus_luci - 31 Martie 2008 04:01 AM

am vrut să-ţi dau PM dar poate mulţi nu ştiu smile
este alarma care mă trezeşte zi de zi !
ahhh şi era să uit, nu-mi place pentru că nu poate filma ! asta chiar mă deranjează !

Instaleaza-ti Showtime si vei putea wink
Eu l-am descoperit acum cateva zile.

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.03.08

salut! si eu ma lovesc de aceeasi problema - nu pot trimite la mai multe persoane sms in acelasi timp!
precizez ca am varianta 112, nu i am facut upgrade la 114. Nu inteleg ce inseamna acest “nativ”, presupun ca devine nativ in urma unui upgrade atre 114, nu?

va rog sa considerati acest post ca fiind trimis din partea unui novice - e adevarat, care prinde repede smile “zice el”

si mai am o problema: dupa ce am insalat acea aplicatie numita “johntool”, am incercat sa si o activez. Si eu am acea problema de semnal care este citeodata extraodinar de frustranta, mi ales pt cineva care se foloseste forte mult de ecasta aplicatie de baza smile - sunt agent imobiliar, telefonul e secretara si biroul e masina smile. ok, sa revin…..Am instalat “johntool”, parca vrea sa se deschida, pt citeva secunde ecranul devine alb, telefonul scoate un sunet, si dupa aceea totul revine la normal, adica in functia de standby.  sa fie asta tot?

Va multumesc

2 din 6
2