3 din 6
3
Ce nu imi place la iPhone
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.06.07

Problema cu SMS-urile este cunoscuta si (ras)discutata (chiar pe acest forum). Instaleaza SMSD sau iSMS si vei putea trimite mai multor persoane deodata.
“Nativ” (aka OTB - Out of The Box) se refera la versiunea de firmware pe care ai avut-o pe telefon cand l-ai cumparat.
JohnTool pare sa-si faca treaba de minune (cel putin la mine), n-am mai pierdut nici un apel de cand il am. Modul in care reactioneaza dupa ce-l lansezi este exact cel descris de tine, deci nu-ti face probleme, functioneaza.

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.03.08

smsd - ul l am instalat deja, credeam ca se poate rezolva direct din aplicatia de sms “originala”. Cu smsd functioneaza fara probleme. Cit despre Johntool, inseamna ca e ok, voi avea in vedere dupa ce am instalat aceasta aplicatie problema cu reteaua.

In alta ordine de idei, mersi mult pentru promtitudinea raspunsului.

Incep sa apreciez din ce in ce mai mult comunitatea din acest forum. Oricum, era de asteptat, nu oricine foloseste produsele apple.
Cei care sunt dezamagiti de iphone nu i merita.

La plusuri, cred ca cel mai mare avantaj il reprezinta faptul ca il poti personaliza aproape in toalitate. Cei de la apple au dat lovitura in momentul in care au intuit si dezvoltat caracteristica aceasta. . Practic acest ( ma feresc sa il numesc asa ) telefon este o sursa nelimitata pentru tot soiul de aplicatii si insumeaza cam tot ceea ce se poate numi tehnologie si multimedia in momentul de fata.
Daca spun “revolutionar” nu exagerez cu nimic.
Pacat ca nu mai am timpul necesar ca sa ii descopar toate resursele. Cred ca si cei de la apple mai decopera citeceva din cind in cind la el smile)

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08
knockout - 31 Martie 2008 12:36 PM
virus_luci - 31 Martie 2008 04:01 AM

am vrut să-ţi dau PM dar poate mulţi nu ştiu smile
este alarma care mă trezeşte zi de zi !
ahhh şi era să uit, nu-mi place pentru că nu poate filma ! asta chiar mă deranjează !

Instaleaza-ti Showtime si vei putea wink
Eu l-am descoperit acum cateva zile.

ştiam de showtime de vreo 3-4 săptămâni dar atunci filma numai 5 secunde şi mergea in frameuri, acuma a mai evoluat ???
eu mă refeream la funcţiile lui de bază, fără a instala o aplicaţie cu care să filmezi,
al meu nokia 6260 care are aproape 5 ani filmează, iPhone care ‘‘este cu 5 ani înaintea concurenţei nu filmează’’ şi se vrea un telefon foarte multimedia, probabil acest fapt se datorează politicilor, de tot ‘’.......’‘, Apple !

La mine merge să trimit SMS la mai mulţi inşi, fără nicio aplicaţie auxiliară !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
alecsp - 03 Aprilie 2008 05:50 PM

Incep sa apreciez din ce in ce mai mult comunitatea din acest forum. Oricum, era de asteptat, nu oricine foloseste produsele apple.
Cei care sunt dezamagiti de iphone nu i merita.

La plusuri, cred ca cel mai mare avantaj il reprezinta faptul ca il poti personaliza aproape in toalitate. Cei de la apple au dat lovitura in momentul in care au intuit si dezvoltat caracteristica aceasta. . Practic acest ( ma feresc sa il numesc asa ) telefon este o sursa nelimitata pentru tot soiul de aplicatii si insumeaza cam tot ceea ce se poate numi tehnologie si multimedia in momentul de fata.
Daca spun “revolutionar” nu exagerez cu nimic.

haha you make me laugh smile
1. intr-adevăr nu sunt mulţi care folosesc produse apple in Romanica
2. eu consider că cei care şi-au luat iPhone pentru fiţe&ba;şini/etc. cum sunt foarte mulţi printre noi si habar nu au despre el, l-au luat pentru ca e frumos şi ca e de mare fiţă,  ăia nu-l merită
3. Cei de la apple nu s-au gândit niciun moment că deviceul lor va fi atât de hack-uit. personalizarea se face cu SMB(program din installer) sau cu programe de hacking

jailbreak ??? doooh ! rolleyes

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member

Chestia cu trimiterea de SMS-uri la mai multe persoane deodata s-a rezolvat intr-o versiune mai noua de firmware (nu stiu sigur daca in 1.1.3 sau 1.1.4), deci merge si din aplicatia “nativa”...
Treaba cu filmatul…este intr-adevar o lipsa importanta pentru un dispozitiv multimedia. Totusi, avand in vedere ca multe altele mai importante lipsesc de pe iPhone…as spune ca nu e chiar capat de tara. ShowTime merge mai mult de cateva secunde daca-l cumperi (vreo 10$ parca) dar tot sacadat inregistreaza si doar in format MOV (pe care nu-l pot trimite prin MMS din cate am vazut)...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07
victorcampeanu - 30 Martie 2008 02:18 AM

——nu-mi place ca atunci cand vb si scriu un numar dupa ce se termina convorbirea se pierde

apesi pe home dai pe contacts si adaugi ce vrei tu acolo. apoi pe taskbar sa te intorci la conversatie

Cum faci tu acest lucru nativ ... unde nativ inseamna fara app adiacente / 3rdParty ...

Este o app numita Contacts ... care se instaleaza prin Installer dar ... inainte de a zice mai multe vreau sa mentionez :

SUNT TOTAL IMPOTRIVA  - app 3rdParty pentru functiile de baza ale unui telefon ... asta trebuie sa fie clar si pt noi si pt cei de la Apple

Adica la ce zice aici @ mr.fred :

- nu-mi place ca nu pot da forward la sms-uri (necesar si de baza)

- nu-mi place ca nu pot trimite un contact din agenda prin nici o metoda (necesar si de baza)

- nu-mi place ca atunci cand vb si scriu un numar dupa ce se termina convorbirea se pierde. (sau macar sa poti da ADD in timp ce vorbesti ... ai apasat contacts si te-a dus in contacts ... apple trebuia sa adauge dor un buton acolo sus atat acel + care te lasa sa adaugi un contact)

- nu-mi place ca nu poti sterge individual un sms (sa stergi sau sa dai forward doar la o anumita parte dintr-o conversatie din asa zisa app SMSChat ca asta este de fapt)

Deci in mare asta nu-mi place ca trebuie sa am zeci de app 3rdParty ca sa pot face ce faceam cu un jegos de telefon inainte ... si mai vor sa scoata iPhone gen2 si nu au fost capabili sa rezolve aceste neajunsuri elementare la gen 1 smile

Ca functii avansate :

- nu-mi place ca nu pot salva atasamentele din mail undeva in tel
- nu-mi place ca nu ma pot conecta cu alte device-uri prin BlueTooth pt transfer de fisiere
- nu-mi place ca nu ma pot conecta cu orice Calculator fie Mac fie Windoze prin acea mufa USB sa sa fie Plug&PLay;(ca un memory card)
- nu-mi place cum s-a mai zis nu are functii elementare de copy / paste

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

Cum faci tu acest lucru nativ ... unde nativ inseamna fara app adiacente / 3rdParty ...

Este o app numita Contacts ... care se instaleaza prin Installer

nu este o aplicatie 3rd party. este chiar aplicatia Apple Contacts care din pacate este ascunsa pana la 1.1.4 si doar accesibila din meniul Phone. La fel cum aplicatia Movies este ascunsa si accesibila doar din Ipod. Din Installer doar se adauga un link catre ea pe springboard. In firmware 2.0 beta2, Contacts este prezenta default pe screen

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member

Eu cred ca toate lucrurile astea se vor rezolva. Este totusi primul telefon de la Apple, oamenii mai au de invatat. Si din cate vad, prind repede. Probabil ca pe la versiunea 3.0 va avea de toate pentru toti…. :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07
victorcampeanu - 05 Aprilie 2008 05:50 AM

Este o app numita Contacts ... care se instaleaza prin Installer

nu este o aplicatie 3rd party. este chiar aplicatia Apple Contacts care din pacate este ascunsa pana la 1.1.4 si doar accesibila din meniul Phone. La fel cum aplicatia Movies este ascunsa si accesibila doar din Ipod. Din Installer doar se adauga un link catre ea pe springboard. In firmware 2.0 beta2, Contacts este prezenta default pe screen

Deci eu am asa : 1.1.4 cu 3.9 Fake Blank BL uita-te la ScreenShot-urile facute de mine atasate ca sa intelegi ce vreau sa zic ... asta zic eu sa fie nativ in app phone nu sa mai am o app sau iconita pe desktop ... e stupid sa ai atatea iconite / app care fac fiecare cate o mica actiune cand s-ar putea mult mai simplu si mai frumos smile

[ Modificat: 05 Aprilie 2008 07:21 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Nu se pot scrie/porta programe free cu SDK-ul de la Apple:
http://www.linux.com/feature/131752

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
psergiu - 17 Aprilie 2008 02:31 PM

Nu se pot scrie/porta programe free cu SDK-ul de la Apple:
http://www.linux.com/feature/131752

Pai chestia asta e spusa inca din prezentarea din 6 martie a SDK si Enterprise. Nu e ca si cum ar fi un secret ascuns. Acei “developeri” vor fi initial doar din State si Canada, si aprobati de Apple, se plateste 99 USD, iar peste cateva luni… se gandesc si la altii de pe alte continente :D.

[ Modificat: 17 Aprilie 2008 06:28 PM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07
mr.fred - 05 Decembrie 2007 03:18 AM

- nu-mi place ca atunci cand vb si scriu un numar dupa ce se termina convorbirea se pierde.

Lume, lume, am gasit rezolvare la asta. In timpul convorbirii daca dai “add call” si pe urma “keypad” si poti scrie numarul dictat la telefon . Dupa ce persoana cu care vorbesti inchide vei regasi numarul in “keypad” si vei putea suna. Ma gandeam ca s-a putea sa fi util tuturor celor din trafic care nu am la dispozitie nici o bucata de hartie sau un al doilea telefon pentru a nota.

Nu stiu daca are acelasi comportament la toate versiunile de soft. Eu am 1.1.4.

[ Modificat: 20 Mai 2008 12:08 AM de mr.fred ]

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cei care sunteţi atât de nemulţumiţi de iPhone am un sfat:
aruncaţi-l ! sau o donaţie ceva, nu vă mai chinuiţi gândurile cu el cheese

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

N-ai inteles nimic. Intre a nu-ti placea ceva deloc sau a gasi cateva lucruri deranjante e o diferenta mare. Te-ai astepta sa o sesizeze toti.

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

şi eu am găsit lucruri (pe care de fapt nu le-am găsit) oarecum deranjante!!!
dar nu vă vedeţi ???

“băi nene nu are d’aia, nu are d’aia,
păi ce mama dracu ăştia de la apple sunt buni ei dar sunt la început,
lasă că la iPhone g2 o să se rezolve”
oricum deranjurile pe care le aveam nu mai sunt pentru că s-au rezolvat oarecum
ce vreţi voi all in one nu este iPhone…este Nokia Com, HTC(alea marile smile ) etc…

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

3 din 6
3