Deschid un topic cu riscul de a atrage furia multor fani Apple asupra mea.
Rog administratorii, dca nu le convine unde am deschis topicul, sa-l mute la discutii libere, sau in cel mai rau caz, sa-l stearga :(
Consider necesar acest topic, deoarece cred ca sunt si aspecte care nemultumeste lumea la un iPhone, sau mai general la un produs Apple.
Dupa cum se vede in semnatura sunt fan Aplle, iar primul Apple l-am avut sub degete in 1990 toamna (primul semestru de facultate), dar asta nu inseamna ca nu ar fi nemultumiri fata de produsele Aplle, iar acum fata de iPhone.
Oricum nemultumirile exista poate la fiecare dintre noi, dar multumirile sunt mult mai mari, asa ca nu mai conteaza nemultumirea.
Ar putea fi deschis un topic similar la fiecare categorie: desktop, portabile, iPod, si viitorul iPad, precum si periferice asta la partea de hardware, si bine-nteles si la partea software.
Sa incepem:
1. Nu-mi place faptul ca nu pot trimite carti de vizita spre alte tipuri de terminale, respectiv nu pot primi VCF
2. Cand apelez un tip din agenda, care are mai multe numere de telefon si e ocupat, ies din agenda, dau inapoi fereastra, si in loc sa ramana la litera la care am fost, la persoana respectiva, sare inapoi la “A”, si daca vreau sa-l apelez pe alt numar al tipului trebuie iarasi sa-l caut
3. Cand sunt in convorbire, nu pot memora in agenda un nr. de tel ci trebuie sda-l sciu in Notes, pe urma Copy/Paste si-l mut in agenda.
Astea la partea software. Poate mai sunt, dar altceva pe mine nu ma deranjeaza.
La partea Hardware, sunt nemultumit de butonul ON/OFF, de vreo trei ori a cazut si vorba aia sunt cu superglue langa mine.
De departe chestia cea mai enervanta pentru mine este cat de putin tine bateria. Mai nou, mi se pare ca 3G-ul meu se misca incet in multe aplicatii. Am sarit Gs-ul, asa ca astept cu interes 4G-ul in vara.
1. Nu-mi place faptul ca nu pot trimite carti de vizita spre alte tipuri de terminale, respectiv nu pot primi VCF
Cartea de vizita vcf o poti trimite foarte usor prin mail sau mms incepand de la 3.0 incoace..scriew si in manual,dacavrei prin BT alegi varianta iBluetooth prin procedura de jailbreak.
2. Cand apelez un tip din agenda, care are mai multe numere de telefon si e ocupat, ies din agenda, dau inapoi fereastra, si in loc sa ramana la litera la care am fost, la persoana respectiva, sare inapoi la “A”, si daca vreau sa-l apelez pe alt numar al tipului trebuie iarasi sa-l caut
Numai intri in agenda, ci megi la istoria apelurilor recente si ai contacul imediat sus dai sageata din dreapta si ai info contact si alegi alt numar
3. Cand sunt in convorbire, nu pot memora in agenda un nr. de tel ci trebuie sda-l sciu in Notes, pe urma Copy/Paste si-l mut in agenda.
Memorezi imediat ce ai inchis convorbirea ...e simplu. tot in manual scrie
La partea Hardware, sunt nemultumit de butonul ON/OFF, de vreo trei ori a cazut si vorba aia sunt cu superglue langa mine.
Eu am de doi ani si butonul e tot acolo…daca ai garantie mergi cu el la service.
Intr-adevar aceste mici lucruri nu-mi convin. Am avut 11 ani numai Nokia, si foloseam foarte des functiile despre care am pomenit. Utilizez foarte mult telefonul.
Iar faza cu butonul, o sa o povestec mai incolo. daca se poate numi este un BUG a lui iPhone la partea hardware.
Cei de la Orange mi-au scos telefonul din garantie deoarece cica senzorul de umiditate din spatele mufei dock, era inrosit.
Telefonul nu l-am scapat in zeama, dar din deductie, nu e bine, sa folosesti un telefon in garantie atata timp cat plou, sau sa-l ai la tine cand te dai cu sania/ski. Intra zapada si picuri de apa in el (care nu strica aparatul) dar inroseste senzorul si gata garantia.
2. trebuie doar sa intri in Phone/Recents si sa apesi pe sagetuta din dreapta si te duce exact la numerele de telefon ale individului pe care vrei sa-l suni.
3. apesi home button si dupa aia intri in agenda (Contacts) si faci ce vrei.
asta da, e o problema. nu poti trimite la grupuri, dar poti scrie in “To” mai multi deodata, ca in Mail.
trebuie sa ai activat MMS pentru asta
Nu iti trebuie activat MMS decat daca trimiti la mai multi MMS-ul respectiv. Mesajele text normale pot fi trimise si ele la mai multe persoane. Dar din pacate nu la un grup intreg, direct….tre sa stai sa ii bagi tu pe toti manual.
@ PegasosII
iPhone-ul il folosesc f. mult pentru telefon, dar am luat 2 buc. pentru celelalte facilitati oferite pe langa serviciile de voce.
Am husa de iPhone de la mama ei (Belkin), dar e de piele si nu acopera zonele sensibile. Am preferat-o acum 2 ani pe cea de piele datorita faptului, ca protejeaza mai bine la socuri.
Precum am scris mai sus, nemultumirea e mai mica decat multumirea si nu o sa renunt nici in ruptul capului la iPhone.
Sper ca pe viitor sa poata imbunatati fuctiile partii de voce din telefon.
@all
O alta lipsa pe care o consider majora este faptul ca nu pot aloca taste rapide unor contacte.