5 din 6
5
Ce nu imi place la iPhone
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

da, e f misto acea functie. o am si eu pe o ragalie de nokia 2760

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

sper sa nu fiu oftopic, dar uite o lista facuta de macenstein:
http://macenstein.com/default/archives/701

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Sal!

Deschid un topic cu riscul de a atrage furia multor fani Apple asupra mea.
Rog administratorii, dca nu le convine unde am deschis topicul, sa-l mute la discutii libere, sau in cel mai rau caz, sa-l stearga :(
Consider necesar acest topic, deoarece cred ca sunt si aspecte care nemultumeste lumea la un iPhone, sau mai general la un produs Apple.
Dupa cum se vede in semnatura sunt fan Aplle, iar primul Apple l-am avut sub degete in 1990 toamna (primul semestru de facultate), dar asta nu inseamna ca nu ar fi nemultumiri fata de produsele Aplle, iar acum fata de iPhone.
Oricum nemultumirile exista poate la fiecare dintre noi, dar multumirile sunt mult mai mari, asa ca nu mai conteaza nemultumirea.
Ar putea fi deschis un topic similar la fiecare categorie: desktop, portabile, iPod, si viitorul iPad, precum si periferice asta la partea de hardware, si bine-nteles si la partea software.
Sa incepem:

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

1. Nu-mi place faptul ca nu pot trimite carti de vizita spre alte tipuri de terminale, respectiv nu pot primi VCF
2. Cand apelez un tip din agenda, care are mai multe numere de telefon si e ocupat, ies din agenda, dau inapoi fereastra, si in loc sa ramana la litera la care am fost, la persoana respectiva, sare inapoi la “A”, si daca vreau sa-l apelez pe alt numar al tipului trebuie iarasi sa-l caut
3. Cand sunt in convorbire, nu pot memora in agenda un nr. de tel ci trebuie sda-l sciu in Notes, pe urma Copy/Paste si-l mut in agenda.

Astea la partea software. Poate mai sunt, dar altceva pe mine nu ma deranjeaza.

La partea Hardware, sunt nemultumit de butonul ON/OFF, de vreo trei ori a cazut si vorba aia sunt cu superglue langa mine.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

De departe chestia cea mai enervanta pentru mine este cat de putin tine bateria. Mai nou, mi se pare ca 3G-ul meu se misca incet in multe aplicatii. Am sarit Gs-ul, asa ca astept cu interes 4G-ul in vara.

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06
interesantul - 17 Martie 2010 03:35 PM

1. Nu-mi place faptul ca nu pot trimite carti de vizita spre alte tipuri de terminale, respectiv nu pot primi VCF

Cartea de vizita vcf o poti trimite foarte usor prin mail sau mms incepand de la 3.0 incoace..scriew si in manual,dacavrei prin BT alegi varianta iBluetooth prin procedura de jailbreak.

2. Cand apelez un tip din agenda, care are mai multe numere de telefon si e ocupat, ies din agenda, dau inapoi fereastra, si in loc sa ramana la litera la care am fost, la persoana respectiva, sare inapoi la “A”, si daca vreau sa-l apelez pe alt numar al tipului trebuie iarasi sa-l caut

Numai intri in agenda, ci megi la istoria apelurilor recente si ai contacul imediat sus dai sageata din dreapta si ai info contact si alegi alt numar

3. Cand sunt in convorbire, nu pot memora in agenda un nr. de tel ci trebuie sda-l sciu in Notes, pe urma Copy/Paste si-l mut in agenda.

Memorezi imediat ce ai inchis convorbirea ...e simplu. tot in manual scrie

La partea Hardware, sunt nemultumit de butonul ON/OFF, de vreo trei ori a cazut si vorba aia sunt cu superglue langa mine.

Eu am de doi ani si butonul e tot acolo…daca ai garantie mergi cu el la service.

Doar atat nu-ti convine la iPhone?

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

PegasosII

Intr-adevar aceste mici lucruri nu-mi convin. Am avut 11 ani numai Nokia, si foloseam foarte des functiile despre care am pomenit. Utilizez foarte mult telefonul.
Iar faza cu butonul, o sa o povestec mai incolo. daca se poate numi este un BUG a lui iPhone la partea hardware.
Cei de la Orange mi-au scos telefonul din garantie deoarece cica senzorul de umiditate din spatele mufei dock, era inrosit.
Telefonul nu l-am scapat in zeama, dar din deductie, nu e bine, sa folosesti un telefon in garantie atata timp cat plou, sau sa-l ai la tine cand te dai cu sania/ski. Intra zapada si picuri de apa in el (care nu strica aparatul) dar inroseste senzorul si gata garantia.

Semnătură 

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Nokia are experienta seculara de a face telefoane ,s idaca vezi cate modele scot pe an nu unu cum face Apple.

iPhone e mai mult decat un telefon…daca ai nevoie numai de functia telefon poti alege alt producator sunt cu sutele.

Ca sa impiedici umidiatea sa ajunga la el folosesti husele dedicate…eu numai cu huse folosesc iPhone.

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05
interesantul - 17 Martie 2010 03:35 PM

2. trebuie doar sa intri in Phone/Recents si sa apesi pe sagetuta din dreapta si te duce exact la numerele de telefon ale individului pe care vrei sa-l suni.
3. apesi home button si dupa aia intri in agenda (Contacts) si faci ce vrei.

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

S-a lipit cu asta. Mai folosiți cîmpul “Căutare” fraților, că s-a umplut de buruieni.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
Rank
Newbie
Din: Iasi
Macuser din: 23.09.07

nu poti trimite mesaje la grupuri din Address Book

[ Modificat: 18 Martie 2010 11:22 AM de mac_addicted ]

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

asta da, e o problema. nu poti trimite la grupuri, dar poti scrie in “To” mai multi deodata, ca in Mail.
trebuie sa ai activat MMS pentru asta

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Va recomand biteSMS (Cydia..asta e)

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
STef… - 18 Martie 2010 08:43 PM

asta da, e o problema. nu poti trimite la grupuri, dar poti scrie in “To” mai multi deodata, ca in Mail.
trebuie sa ai activat MMS pentru asta

Nu iti trebuie activat MMS decat daca trimiti la mai multi MMS-ul respectiv. Mesajele text normale pot fi trimise si ele la mai multe persoane. Dar din pacate nu la un grup intreg, direct….tre sa stai sa ii bagi tu pe toti manual.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@ PegasosII
iPhone-ul il folosesc f. mult pentru telefon, dar am luat 2 buc. pentru celelalte facilitati oferite pe langa serviciile de voce.
Am husa de iPhone de la mama ei (Belkin), dar e de piele si nu acopera zonele sensibile. Am preferat-o acum 2 ani pe cea de piele datorita faptului, ca protejeaza mai bine la socuri.
Precum am scris mai sus, nemultumirea e mai mica decat multumirea si nu o sa renunt nici in ruptul capului la iPhone.
Sper ca pe viitor sa poata imbunatati fuctiile partii de voce din telefon.

@all

O alta lipsa pe care o consider majora este faptul ca nu pot aloca taste rapide unor contacte.

E.

Semnătură 

Ladă cu multe mere….

5 din 6
5