iphone inghetat
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.11.07

Am cumparat un Iphone de cateva ore,a mers perfect,dar di pacate acum a inghetat.Am numai bara de sus pe care scrie “no service”.
Pana si ceasul a inghetat. Nu pot nici macar sa-l inchid.
Sugestii????

Semnătură 

crt43
iMac core duo 2,0 gHz,20”
iPhone 8GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.10.05

Tine apasat pe ambele butoane mai mult de 5-6secunde. Ar trebuie sa se reseteze.

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multam’ fain.Am rezolvat.
Dar oare e normal sa se intample asta?

Semnătură 

crt43
iPhone 8GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Vezi daca ai umblat la functia EDGE. Ce operator de telefonie folosesti?

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Orange. Nu am umblat la EDGE,dar,ce-i drept, la un moment dat,inainte sa se blocheze mi-a zis ca nu sunt subscribed to EDGE

Semnătură 

crt43
iPhone 8GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Problema s-ar putea sa fie chiar de la cartela orange, incearca sa testezi telefonul si cu alte cartele de la alti operatori ca sa vezi daca se mai blocheaza. Exista unele modele de cartele de la orange care fac probleme cu acest telefon si posibil sa fie necesara schimbarea cartelei orange cu un model mai nou.

Semnătură