1 din 2
1
mac book furat
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.12.07

o perioada am avut doar statutul de vizitator al acestui forum, mai ales de cand sunt si eu utilizatoare de macintosh…care, trebuie sa recunoastem, devine instant cel mai bun prieten al nostru. motivul pentru care ‘m-am activat’ este ca acum o saptamana, micutul mac book mi-a fost furat, cu peste 5000 de imagini, video si alte informatii de ne-recuperat / in bucuresti…toate incercarile mele de pana acum de a-l repera au esuat, bineinteles….de aceea, imi permit sa va intreb pe voi, care sunteti intr-atat de experimentati in mac-uri, daca ar exista vreo metoda mai aprofundata de a-l gasi, eventual prin sistemele lui de operare…
anca

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

slabe sanse…
imi pare rau pentru tine

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

:(
incearca sa postezi aici serial no macar sa se fereasca lumea sa il cumpere sau macar sa te atentioneze cum ca e de vanzare…

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.10.07

Vad ca esti “utilizatoare” de mac si nu utilizator,sigur ti-a fost furat? sau l-ai uitat pe undeva? ca se poarta des chestia asta…
Oricum cine il detine acum sigur a sters mare parte din continut asa ca acele imagini si filme sint intradevar de nerecuperat.
Chiar imi pare rau,traim totusi in Romania,nimic nu-i de mirare…

Semnătură 

iMac 17” C2D,2GB ram,160Gb,x1600,superdrive
macbook white C2D,2GB ram,160GB,superdrive-special order
iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.12.07

da, din pacate a fost efectiv furat, a disparut intr-o miime de secunda de neatentie dintr-o institutie din piata rosetti din bucuresti.
am sa postez curand serial nr, just in case.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

o poti face chiar la sectiunea “macuri furate” de la “discutii generale” parca.

Semnătură 

iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 29.11.06
cristi_tnt - 05 Decembrie 2007 06:11 PM

Vad ca esti “utilizatoare” de mac si nu utilizator,sigur ti-a fost furat? sau l-ai uitat pe undeva? ca se poarta des chestia asta…

Chiar era necesara o astfel de remarca?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Sincer imi pare rau… De aceea este bine sa va cumparati si voi Undercover (macar aveti o sansa asa):

http://www.orbicule.com/undercover/

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

x-ulescu n-am vrut sa fiu rautacios daca asta insinuezi,am vrut sa fiu sigur ca e furat.
scuze de offtopic!

Semnătură 

iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

misto programul respectiv

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 15.11.06

Interesant programul, intr-adevar…dar cine garanteaza ca nu va fi formatat acel calculator? Cel putin la noi, e un obicei… si cred ca orice hotz asta ar face…. ce-i drept, e probabil, pentru ca de obicei cei ce fura nu rpea stiu ei ce fura…ei iau si dau mai departe.

Semnătură 

- Satira e o armă, nu? - Păi da, e. - Este… şi dumneata tragi!... - Nu trag. Cum o să trag?... - Cum nu tragi, dar ce faci? - Scriu… - Scrii… dar tragi… tragi, tragi, că de-aia e armă!... ” (Toma Caragiu - “Fabula”)

——
Momentan fara nici un Mac in posesie. Pana prin iulie-august, scriu in Wiki - sectiunea programare - folosindu-ma de altele wink.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07

Din câte știu eu, ideea nu le aparține, softul original se numește Verey I http://www.bak2u.com/
Există și versiuni pentru iPhone și pentru diverse telefoane.
Poate fi luat cu $40 de aici: http://anti-theft-softwares.co.uk/laptop/laptop.html

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05
Pittick - 05 Decembrie 2007 11:18 PM

Interesant programul, intr-adevar…dar cine garanteaza ca nu va fi formatat acel calculator? Cel putin la noi, e un obicei… si cred ca orice hotz asta ar face…. ce-i drept, e probabil, pentru ca de obicei cei ce fura nu rpea stiu ei ce fura…ei iau si dau mai departe.

daca citesti vei vedea ca se poate instala o aplicatie care se afla pe discul de instalare ca nu lasa sa se stearga partitia. bootarea cu cd etc. facandu-se cu ajutorul unei parole. singura chestie care nu stiu ce se intampla daca uiti aceasta parola? se poate de undeva reseta??

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu poate nimeni sa il formateze daca ai “Firmware Password” activat. Singura solutie e sa scoata HDD-ul. De aceea trebuie facut un folder dummy, poate chiar fara restrictii (fara parola oricum), astfel incat hotul sa poata folosi computerul. Eu asa am.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Derek - 06 Decembrie 2007 01:07 PM

daca citesti vei vedea ca se poate instala o aplicatie care se afla pe discul de instalare ca nu lasa sa se stearga partitia. bootarea cu cd etc. facandu-se cu ajutorul unei parole. singura chestie care nu stiu ce se intampla daca uiti aceasta parola? se poate de undeva reseta??

Da, se poate reseta hardware de undeva din Mac (adica trebuie desfacut).

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Hotii de macuri NU se pricep la reformatare. Ca dovada, numarul de posturi in care se cereau deblocari de parole. Prin asta nu vreau sa spun ca aia care posteaza ar fi furat, ci numai ca un hot nu fura si discurile de sistem (cu care poti face asta). daca isi plaseaza marfa, o plaseaza cu vechiul user, cu tot!

1 din 2
1