din ce am inteles eu pana acum…
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

Sunt la nivel de incepator al incepatorului raspberry
ok deci
faci o partitie cu bootcamp special pt windows (in afara celor de mac)
dai restart tinand apasat tasta C ca sa booteze de pe cd de winxpsp2 si se continui ca la un pc normal?

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.10.07

mai sint cateva mici amanunte pe care nici eu nu le stiu exact fiind la nivel de incepator :D
partitia de windows poate fii mai mica 5GB de ex si FAT32 caz in care o vezi din OS X si poti citi/scrie pe ea
sau mai mare 32GB de exemplu (optiune default in bootcamp) dar care nu mai poate fi FAT32 ci doar NTFS si nu mai poti scrie pe ea din OS X
mai departe ai zis bine,bootezi cu C apasat si mergi pe instal de windows cu care esti mai familiarizat,cred…
succes,greu nu este,am vazut o singura data la Cattus si mai departe m-am descurcat singur.
dupa ce instalezi windows bagi Leo din nou si se vor instala driverele,toate,daca vorbim de Leo.

Semnătură 

iMac 17” C2D,2GB ram,160Gb,x1600,superdrive
macbook white C2D,2GB ram,160GB,superdrive-special order
iubesc jucariile astea…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

tu ai macmini ppc parca,nu merge windows

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
rynn cminorplusb - 05 Decembrie 2007 09:25 PM

Sunt la nivel de incepator al incepatorului raspberry
ok deci
faci o partitie cu bootcamp special pt windows (in afara celor de mac)
dai restart tinand apasat tasta C ca sa booteze de pe cd de winxpsp2 si se continui ca la un pc normal?

1. Boot Camp merge (a) numai pe mac intel și (b) numai dacă ai O SINGURĂ PARTIȚIE pt MAC OS X; dacă ai mai multe partiții, atunci nu merge așa, trebuie să refaci o singură partiție cu Disk Utility (în Leo merge asta „din mers”, nu razi sistemul), apoi revii la Boot Camp pt partiția de Windows.
2. La un moment dat, BC zice el cînd să bagi discul cu Windows, mai departe urmezi instalarea ca la o instalare uzuală de Windows.

P.S. Dacă ai un mac intel mai vechiuț, MUSAI firmware update, altfel nu va face boot în Windows (asta uitasem să verific la cristi_tnt și a trebuit omul să o ia de la capăt cu instalarea). Atenție la firmware update, nu cumva să pice curentul în timpul procesului, că poate fi jale mare.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…