2 din 2
2
Transformator 220v/110v
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
catalin_o2001 - 07 Decembrie 2007 01:30 AM

Problema cu acel cablu de care vorbesti tu este ca nu are impamantare si la cat de vagabond este curentul in Romania…....Iti spun ca pana acum am mai pus stechere la 2 alimentatoare de MB venite din state si la alte echipamente electronice primite din state si nu au nici o problema.

Transformatoarele Apple nu au contact pentru împământare.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
catalin_o2001 - 07 Decembrie 2007 01:30 AM

Problema cu acel cablu de care vorbesti tu este ca nu are impamantare si la cat de vagabond este curentul in Romania…....Iti spun ca pana acum am mai pus stechere la 2 alimentatoare de MB venite din state si la alte echipamente electronice primite din state si nu au nici o problema.

Nici ciocul original Apple nu are împămîntare! Să fac și poză?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Gattopardo - 07 Decembrie 2007 01:45 AM

Ciocul nu, dar cablul lung Apple are. Impamantarea intra in ciuperca de metal care intra in fagasurile stranse. Daca te uiti atent in ele o sa vezi si lamele de contact.

Să fac și poză? wink

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti,Vanghelistan
Macuser din: 06.10.06

Merci Huk

Semnătură 

MBP Late 2016 2.9 Quadcore I7,AMD Radeon Pro,512 SSD
IPhone 7 128 Gb, IOS 10.1
Iphone 6 64 Gb, IOS 9.1.2
Iphone 5S
Iphone 4S
Ipad….
Aprilia Mojito

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

M-am uitat: drept este.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 07 Decembrie 2007 03:15 AM
Gattopardo - 07 Decembrie 2007 01:45 AM

Ciocul nu, dar cablul lung Apple are. Impamantarea intra in ciuperca de metal care intra in fagasurile stranse. Daca te uiti atent in ele o sa vezi si lamele de contact.

Să fac și poză? wink

Drept este, dar ziceam de cioc, nu de cablul prelungitor. Uzual, se folosește cu ciocul, nu cu prelungitorul.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Cattus Thraex - 07 Decembrie 2007 04:10 AM

Drept este, dar ziceam de cioc, nu de cablul prelungitor. Uzual, se folosește cu ciocul, nu cu prelungitorul.

Drept este.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

@Cattus: Drept spuneai. De aia i-am raspuns lui Gattopardo. Practic, daca vrei sa-l folosesti cu cioc poti folosi cablu de un leu. Ca asta intreba catalin_o2001.

Eu nu am folosit niciodata portabilele cu cioc, numai cu cablu lung. E drept, cand stateam in camin, aveam curent si pe impamantare. LOL

[ Modificat: 07 Decembrie 2007 05:12 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Gattopardo - 07 Decembrie 2007 05:02 AM
Cattus Thraex - 07 Decembrie 2007 04:10 AM

Drept este.

Acuma, sigur, e mai bine totdeauna să ai legătură la pămînt, dar - de vreme ce Apple nu o pune neapărat -  înseamnă că nu e imperios necesar să fie.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti,Vanghelistan
Macuser din: 06.10.06

Chestie de gust.Eu il folosesc de 1 an si 3 luni de cand il am numai cu cablul prelungitor(sunt patit cu Electrica).Nu lucrez decat daca sunt impamantat.

Semnătură 

MBP Late 2016 2.9 Quadcore I7,AMD Radeon Pro,512 SSD
IPhone 7 128 Gb, IOS 10.1
Iphone 6 64 Gb, IOS 9.1.2
Iphone 5S
Iphone 4S
Ipad….
Aprilia Mojito

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cum rămâne, avem dreptate toți? Eu sunt pentru.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Gattopardo - 07 Decembrie 2007 05:23 AM

Cum rămâne, avem dreptate toți? Eu sunt pentru.

Și eu.

Semnătură 

2 din 2
2

‹‹ mac book furat      telefon mobil samsung ››