Problema cu acel cablu de care vorbesti tu este ca nu are impamantare si la cat de vagabond este curentul in Romania…....Iti spun ca pana acum am mai pus stechere la 2 alimentatoare de MB venite din state si la alte echipamente electronice primite din state si nu au nici o problema.
Transformatoarele Apple nu au contact pentru împământare.
Problema cu acel cablu de care vorbesti tu este ca nu are impamantare si la cat de vagabond este curentul in Romania…....Iti spun ca pana acum am mai pus stechere la 2 alimentatoare de MB venite din state si la alte echipamente electronice primite din state si nu au nici o problema.
Nici ciocul original Apple nu are împămîntare! Să fac și poză?
Ciocul nu, dar cablul lung Apple are. Impamantarea intra in ciuperca de metal care intra in fagasurile stranse. Daca te uiti atent in ele o sa vezi si lamele de contact.
Ciocul nu, dar cablul lung Apple are. Impamantarea intra in ciuperca de metal care intra in fagasurile stranse. Daca te uiti atent in ele o sa vezi si lamele de contact.
Să fac și poză?
Drept este, dar ziceam de cioc, nu de cablul prelungitor. Uzual, se folosește cu ciocul, nu cu prelungitorul.
@Cattus: Drept spuneai. De aia i-am raspuns lui Gattopardo. Practic, daca vrei sa-l folosesti cu cioc poti folosi cablu de un leu. Ca asta intreba catalin_o2001.
Eu nu am folosit niciodata portabilele cu cioc, numai cu cablu lung. E drept, cand stateam in camin, aveam curent si pe impamantare.
Chestie de gust.Eu il folosesc de 1 an si 3 luni de cand il am numai cu cablul prelungitor(sunt patit cu Electrica).Nu lucrez decat daca sunt impamantat.