...cum imi pot luat filme sau videoclipuri de pe itunes…daca sunt din romania..sau se poate face altceva…k sa am filme pe ipod…de 2 zile mi-am luat Ipod Touch…pana akuma nu am probleme…numai k nush ce sa fac k ii aiurea sa nu pot folosi partea de video…vorba aia am dat 1500 degeaba..pls help…sunt incepatoare in ale Ipodului…si alea alea
....‘n priml rnd.., încearka… s… t exprmi koerent. Îi aiurea, dakaa eshti din rom…nia shi nu de ayurea, numay k pls vorbshte k 0 gărl shi nu k kk-beybi.
PSsss: Videoclipuri de pe iTunes poți lua prin “drag and drop”.
iti dau un ipod video de 30gb cu muuulta muzica misto, cu 16 jocuri pe el si multe concerte pink floyd. dca vrei, iti pun si serialul Desperate Housewives + 5mil cash! Rol, desigur!
iti dau un ipod video de 30gb cu muuulta muzica misto, cu 16 jocuri pe el si multe concerte pink floyd. dca vrei, iti pun si serialul Desperate Housewives + 5mil cash! Rol, desigur!
Te rog să scrii pe limba ei, s-ar putea să nu priceapă dacă scrii așa frumos, normal și normat.
hmmm…imi cer scuze ca scriu cu k, tz, si altele, ce sa faci prostia e molipsitoare, oricum nu am postat mesajul de mai sus pentru ca altii sa imi zica tot felu pe langa subiect, altfel nu il postam, si nu vad nici o problema in a scrie cu k…tz…
Vand ipod Touch cu conectare la Gutza Music Store.
Ca sa terminam discutia fiindca generam hohote: nu se poate cumpara nimic de pe iTunes Music Store folosind carduri emise in Romania. Ai nevoie de un card emis in tara al carui Music Store il folosesti.
Daca vrei sa pui video pe ipod, faci rost de fisiere din alte parti, le convertesti sa zicem cu Videora, le copiezi in iTunes si ti le transferi pe ipod.
Așa este, dar resemnarea (cel puțin în cazul ăsta) e nesănătoasă.
Ca să cumperi melodii sau filme de pe iTunes, ai nevoie de o carte de credit din țara respectivă (SUA pentru iTunes.com, Elveția pentru iTunes.ch etc.).
Ce melodii/filme cauți?
Vand ipod Touch cu conectare la Gutza Music Store.
Ca sa terminam discutia fiindca generam hohote: nu se poate cumpara nimic de pe iTunes Music Store folosind carduri emise in Romania. Ai nevoie de un card emis in tara al carui Music Store il folosesti.
Daca vrei sa pui video pe ipod, faci rost de fisiere din alte parti, le convertesti sa zicem cu Videora, le copiezi in iTunes si ti le transferi pe ipod.
„nu se poate cumpara nimic de pe iTunes Music Store folosind carduri emise in Romania. Ai nevoie de un card emis in tara al carui Music Store il folosesti. ”
Ești sigur? Absolut sigur? Adică, dacă am un card emis în, să zicem, Elveția, nu pot cumpăra de pe iTunes Music Store din, să zicem, SUA? Trebuie să fie card emis în SUA?
Eu am putut cumpăra de pe iTunes Store SUA astfel:
- cineva din SUA a cumpărat un iTunes Gift Card, varianta care vine pe email;
- mi-am făcut un cont pe iTunes Store USA, varianta fără credit card (există opțiunea asta), dar am trecut o adresă din SUA;
- am introdus codul Gift Card-ului și contul mi s-a încărcat cu suma respectivă.
Și da, la plata cu un credit card nu poți cumpăra decât de la Store-ul din țara în care a fost emis cardul.
Nu am incercat sa cumpar ceva de pe iTunes folosind un card emis in Romania, eu am unul emis in State :D!
Referitor la fisierele video, da .. Touch-ul suporta doar format mpeg-4. Spunea si cineva inainte… foloseste Videora Converter, iar dupa conversie ti se adauga automat in iTunes Library… si apoi iti adaugi tu fisierele pe iPod.
Iar daca ai zis “ca doar nu am dat degeaba 1500 lei pe el”... ma indoiesc ca ai “irosi” tu 60 - 70 lei ca sa cumperi un film sau eu stiu ce serie Mind of Mencia ori South Park.