1 din 2
1
Cum imi pot cumpara filme/videocpliuri daca sunt din Romania
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.12.07

...cum imi pot luat filme sau videoclipuri de pe itunes…daca sunt din romania..sau se poate face altceva…k sa am filme pe ipod…de 2 zile mi-am luat Ipod Touch…pana akuma nu am probleme…numai k nush ce sa fac k ii aiurea sa nu pot folosi partea de video…vorba aia am dat 1500 degeaba..pls help…sunt incepatoare in ale Ipodului…si alea alea

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

....‘n priml rnd.., încearka… s… t exprmi koerent. Îi aiurea, dakaa eshti din rom…nia shi nu de ayurea, numay k pls vorbshte k 0 gărl shi nu k kk-beybi.

PSsss: Videoclipuri de pe iTunes poți lua prin “drag and drop”.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Baby_girl - 07 Decembrie 2007 04:32 AM

....vorba aia am dat 1500 degeaba..

iti dau un ipod video de 30gb cu muuulta muzica misto, cu 16 jocuri pe el si multe concerte pink floyd. dca vrei, iti pun si serialul Desperate Housewives + 5mil cash! Rol, desigur!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
mediaconvertor - 07 Decembrie 2007 05:05 AM
Baby_girl - 07 Decembrie 2007 04:32 AM

....vorba aia am dat 1500 degeaba..

iti dau un ipod video de 30gb cu muuulta muzica misto, cu 16 jocuri pe el si multe concerte pink floyd. dca vrei, iti pun si serialul Desperate Housewives + 5mil cash! Rol, desigur!

Te rog să scrii pe limba ei, s-ar putea să nu priceapă dacă scrii așa frumos, normal și normat.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.12.07

hmmm…imi cer scuze ca scriu cu k, tz, si altele, ce sa faci prostia e molipsitoare, oricum nu am postat mesajul de mai sus pentru ca altii sa imi zica tot felu pe langa subiect, altfel nu il postam, si nu vad nici o problema in a scrie cu k…tz…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Vand ipod Touch cu conectare la Gutza Music Store.

Ca sa terminam discutia fiindca generam hohote: nu se poate cumpara nimic de pe iTunes Music Store folosind carduri emise in Romania. Ai nevoie de un card emis in tara al carui Music Store il folosesti.
Daca vrei sa pui video pe ipod, faci rost de fisiere din alte parti, le convertesti sa zicem cu Videora, le copiezi in iTunes si ti le transferi pe ipod.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Bai ce rai sunteti. Ajutati omul sau macar nu fiti offtopic!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Baby_girl - 07 Decembrie 2007 05:19 AM

ce sa faci prostia e molipsitoare

Așa este, dar resemnarea (cel puțin în cazul ăsta) e nesănătoasă.
Ca să cumperi melodii sau filme de pe iTunes, ai nevoie de o carte de credit din țara respectivă (SUA pentru iTunes.com, Elveția pentru iTunes.ch etc.).
Ce melodii/filme cauți?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
dtancu - 07 Decembrie 2007 05:26 AM

Vand ipod Touch cu conectare la Gutza Music Store.

Ca sa terminam discutia fiindca generam hohote: nu se poate cumpara nimic de pe iTunes Music Store folosind carduri emise in Romania. Ai nevoie de un card emis in tara al carui Music Store il folosesti.
Daca vrei sa pui video pe ipod, faci rost de fisiere din alte parti, le convertesti sa zicem cu Videora, le copiezi in iTunes si ti le transferi pe ipod.

„nu se poate cumpara nimic de pe iTunes Music Store folosind carduri emise in Romania. Ai nevoie de un card emis in tara al carui Music Store il folosesti. ”

Ești sigur? Absolut sigur? Adică, dacă am un card emis în, să zicem, Elveția, nu pot cumpăra de pe iTunes Music Store din, să zicem, SUA? Trebuie să fie card emis în SUA?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

daca ai un card emis in elvetia, nu mai cumperi de la iTunes…
ti-aduce marmota acasa tot ce vrei smile

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

@Cattus: eu am incercat cu card emis in Franta sa iau de pe US si nu merge.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Eu am putut cumpăra de pe iTunes Store SUA astfel:
- cineva din SUA a cumpărat un iTunes Gift Card, varianta care vine pe email;
- mi-am făcut un cont pe iTunes Store USA, varianta fără credit card (există opțiunea asta), dar am trecut o adresă din SUA;
- am introdus codul Gift Card-ului și contul mi s-a încărcat cu suma respectivă.

Și da, la plata cu un credit card nu poți cumpăra decât de la Store-ul din țara în care a fost emis cardul.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

faza ciudata e ca se accepta doar pt anumite lucruri carduri din Romania… de ex eu mi-am luat/platit/activat serviciul .Mac cu cardul din Romania

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

.Mac e singura exceptie pe care o stiu si eu.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05
huk - 07 Decembrie 2007 05:54 PM

.Mac e singura exceptie pe care o stiu si eu.

Eu am cumparat QT Pro.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Nu am incercat sa cumpar ceva de pe iTunes folosind un card emis in Romania, eu am unul emis in State :D!

Referitor la fisierele video, da .. Touch-ul suporta doar format mpeg-4. Spunea si cineva inainte… foloseste Videora Converter, iar dupa conversie ti se adauga automat in iTunes Library… si apoi iti adaugi tu fisierele pe iPod.

Iar daca ai zis “ca doar nu am dat degeaba 1500 lei pe el”... ma indoiesc ca ai “irosi” tu 60 - 70 lei ca sa cumperi un film sau eu stiu ce serie Mind of Mencia ori South Park.

Succes!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

1 din 2
1

‹‹ Ipod      eBuddy ››