Salut tuturor! Am citit acum câteva săptămâni despre existenţa unei probleme la display-ul MacBook-ului..anume că dintr-o anumită poziţie se observă că flash-uie (ca un neon sau ca un televizor banal, atunci când te uţi la el cu coada ochiului). Câţiva forum-işti au postat cum că ar fi o problemă hard-ware…ceva cu un invertor, care odată schimbat, rezolvă problema.
Am observat, chiar în prima lună de la achiziţie, aceeaşi problemă la MacBook-ul meu. Acum, pe mine nu mă necăjeşte neapărat problema. Dar am obsrevat că dacă folosesc mai mult de 8 ore Mac-ul mi se înroşesc ochii ceva de speriat. Mă gandesc că ar putea fi şi din această cauză.
Întrebarea reală, care merită luată în calcul de cei mai cunoscători de pe aici este următoarea: există vreo legătură între rata de refresh la display la MacBook şi consumul de energie al lui (mie mi se pare că este cel mai economic laptop;după o încărcare full durata de utilizare pleacă din 5-6 ore). De aceea i-aş întreba pe cei care au făcut înlocuirea piesei respective şi au remediat clipitul display-ului dacă nu au observat ca durata de utilizare să fi scăzut!!!
Sper ca întrebarea rididcată să folosească şi altora.
Mulţumesc!