CoverFlow
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

Sau cum sa-ti vezi albumele cu stil…

http://www.steelskies.com/coverflow/ (Tudor says: am corectat link-ul)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

cred ca e o greseala in link-ul ala grin

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Foarte misto, intr-adevar. M-am jucat si eu cu el acum vreo luna, dar aveti nevoie de o placa video cat mai buna.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

si evident ai nevoie de multe cover-uri.

Mie imi place aplicatia de celor de la Delicious Monster .. aia cu DVD Rack. Mi se pare geniala faza cu iSight-Scanner de cod de bare. Bravo lor.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ceva oarecum similar (in sensul ca iti arata coverul la ce canta iTunes sub forma unui CD rotitor) este JewelCase: http://www.opticalalchemy.com/products.html
Nici nu mananca prea multe resurse (merge bine pe PB 867 MHz)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05
Stefanel - 01 Februarie 2006 08:03 PM

cred ca e o greseala in link-ul ala grin

oops smile
mda iti trebuie o placa decenta ce-i drept….

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Inca nu am ajuns acasa sa testez pe Mac Mini… dar sunt absolut sigur ca nu o sa mearga. Appo.. eu daca ma joc ceva (4x4 EVO) dupa 5-10 minute isi ia zborul Mac-ul… asa de tare o ia cooler-ul :D

—-EDIT—-

Am ajuns acasa. Am instalat, m-am jucat. Imi place. Merge super repede. Ma gandeam ca merge naspa. Bine.. nu am decat vreo 30 de coperti. SUPER TARE. Ar fi fost super tare o animatie din asta in Front Row. Oare Apple o fi testat aplicatia asta ?

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

pe 64 MB merge super

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mac Mini meu are 32, si nu sacadadeaza deloc… Deci RULES.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am vazut ca acest Cover flow isi cauta singur coperti pe amazon. Faza e ca nu le aplica mp3-urilor din iTunes. Doar isi face el o baza de date. Stie cineva un script care ar face asta pentru iTunes ? sa caute pe net coperta si sa o encodeze in mp3 ?

—EDIT—

Foarte neatent sunt. Trebuia sa citesc mai atent. Iata programul care face asta, pentru alti neatenti ca mine :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu am Fetch Art (http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/19933). E mic, free, face numai asta.