2 din 2
2
retea din vmware
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Afumati / Ilfov
Macuser din: 30.11.07
bobocbbb - 16 Decembrie 2007 04:42 AM

dupa ce incepe instalarea la windows cand apas enter pt a instala imi spune :

” setup did not find any disk drives installed on your computer.”  si f3 quit….si daca apas f3 nu merge…de acolo nu mai merge nimik

Salut,
pana de curand eram inscris si forumul de linux lug.ro, unde la fel statea situatia: cei cu experienta nu doreau sa raspunda celor noi. Faceau trimiteri la documentatie, etc, etc, si gata. Spre adeoseire de acest formul , cel de linux are o sectiune unde cei incepatori pot posta intrebari “aberante” pt cei din categoria guru. Este foarte adevarat ca daca studiezi si gasesti singur solutia, intelegi fenomenul respectiv spre deosebire de un raspuns pe care il aplici si gata. Eu am invatat lunix, c++ si acum incerc macox fara cursuri&stuff;, numai cu ajutorul documentatiei si a comunitatii respective. Eu am fost dezamagit luna trecuta cand am acizitionat un macbookpro si m-am vazut in fata unei mari necunoscute. Prin studiu, am ajuns sa incep sa il stapanesc… In fine sa nu deviez incercam sa propu infiintarea unei caegorii noi in formul in care cei nou intrati sa posteze intrebari care pt ei, inmomentul respectiv sunt esentiale(cum a fost cazul meu in care nu stiam sa intalezimprinanta de r etea, trebuia sa printez de la colegii de birou, si cativa de pe formul reprosau ca stau toata ziua pe chat si pe form in loc sa citesc documentatii si sa im vad de treburi, pt mine era o problema urgenta si importanta).
Revin: eu am instalat winxp sp2 cu boot camp, numai dupa ce am citit atet documentatia, altfel nu vei reusi, sunt niste sfaturi esentale acolo. Daca citsti nu ai ce sa risti. Daca instalezi in boot camp windowsul, il poti apoi rula din vmware sau parallel desktop; eu am ales paralle pt ca nua am avut sprijinul comunitatii in timp util sa setez directoaele de share de pe retea din vmware, si am gasit mai clar in parallel. m avut sprilinul lui robihas.
Sfatul meu: instaleaza inati winxpsp2 cu bootcamp(numai dupa ce studezi documentatia), intaleaza apoi vmware si parallel, si te decizi pe care le opresti. Ambele iti vad s.o. instalat deci numai trebuie sa te gandesti la instalarea lui de sub emulator. Avantajul ca daca dezinstalezi emulatorul, s.o. ramane dispobil si poate fi folosit cand bootezi.
Daca nu am fost clar si te pot ajuta, scrie, poate intervine si altcineva cu experienta.
Succes, nu este greu, vei reusi.

Semnătură 

lucrurile nu sunt greu de facut;greu e sa te pui in pozitia de a le face”~Constantin Brancusi

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Afumati / Ilfov
Macuser din: 30.11.07

Salut,
pana de curand eram inscris si pe forumul de linux lug.ro, unde la fel statea situatia: cei cu experienta nu doreau sa raspunda celor noi. Faceau trimiteri la documentatie, etc, etc, si gata. Spre adeoseire de acest formul , cel de linux are o sectiune unde cei incepatori pot posta intrebari “aberante” pt cei din categoria guru. Este foarte adevarat ca daca studiezi si gasesti singur solutia, intelegi fenomenul respectiv spre deosebire de un raspuns pe care il aplici si gata. Eu am invatat lunix, c++ si acum incerc macox fara cursuri&stuff;, numai cu ajutorul documentatiei si a comunitatii respective. Eu am fost dezamagit luna trecuta cand am acizitionat un macbookpro si m-am vazut in fata unei mari necunoscute. Prin studiu, am ajuns sa incep sa il stapanesc… In fine sa nu deviez incercam sa propu infiintarea unei caegorii noi in formul in care cei nou intrati sa posteze intrebari care pt ei, inmomentul respectiv sunt esentiale(cum a fost cazul meu in care nu stiam sa intalezimprinanta de r etea, trebuia sa printez de la colegii de birou, si cativa de pe formul reprosau ca stau toata ziua pe chat si pe form in loc sa citesc documentatii si sa im vad de treburi, pt mine era o problema urgenta si importanta).
Revin: eu am instalat winxp sp2 cu boot camp, numai dupa ce am citit atet documentatia, altfel nu vei reusi, sunt niste sfaturi esentale acolo. Daca citsti nu ai ce sa risti. Daca instalezi in boot camp windowsul, il poti apoi rula din vmware sau parallel desktop; eu am ales paralle pt ca nua am avut sprijinul comunitatii in timp util sa setez directoaele de share de pe retea din vmware, si am gasit mai clar in parallel. m avut sprilinul lui robihas.
Sfatul meu: instaleaza inati winxpsp2 cu bootcamp(numai dupa ce studezi documentatia), intaleaza apoi vmware si parallel, si te decizi pe care le opresti. Ambele iti vad s.o. instalat deci numai trebuie sa te gandesti la instalarea lui de sub emulator. Avantajul ca daca dezinstalezi emulatorul, s.o. ramane dispobil si poate fi folosit cand bootezi.
Daca nu am fost clar si te pot ajuta, scrie, poate intervine si altcineva cu experienta.
Succes, nu este greu, vei reusi.

Semnătură 

lucrurile nu sunt greu de facut;greu e sa te pui in pozitia de a le face”~Constantin Brancusi

2 din 2
2