Discuri system PB G3
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Deoarece sunt noul posesor al unui PB G3, iar vechiul posesor n-are discurile de sistem pt. ca si el a fost la un moment dat noul posesor al PB-ului fara discuri, caut si eu discuri de sistem pt. PB G3. Ma jur pe rosu si cu mana pe inima ca nu-i furat grin

[ Modificat: 11 Decembrie 2007 07:37 PM de Steji ]
 Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti, in plina criza
Macuser din: 08.10.07

pai nu mai bine pui un 9.22 decat 8.1 (sau 8.5) cu cat a fost livrat el?

Semnătură 

Ce avem noi, nu are Franta…!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Steji - 11 Decembrie 2007 07:24 PM

Deoarece sunt noul posesor al unui PB G3, iar vechiul posesor n-are discurile de sistem pt. ca si el a fost la un moment dat noul posesor al PB-ului fara discuri, caut si eu discuri de sistem pt. PB G3. Ma jur pe rosu si cu mana pe inima ca nu-i furat grin

Asta înseamnă de la MAC OS 8 la MAC OS 9.1, cred. Pe care îl vrei?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.11.06

Ma, de ce nu zisasi? Pot sa ti el dau eu. Vazandu-te mai “vechi” pe aici am crezut ca ai. 10.3 + update catre 10.3.9 sau 9.2.2? :D. Ce-i drept, nu sunt discurile sale. Dar sunt pe undeva prin PC niste imagini pe care ti le pot scrie fara probleme.

Semnătură 

- Satira e o armă, nu? - Păi da, e. - Este… şi dumneata tragi!... - Nu trag. Cum o să trag?... - Cum nu tragi, dar ce faci? - Scriu… - Scrii… dar tragi… tragi, tragi, că de-aia e armă!... ” (Toma Caragiu - “Fabula”)

——
Momentan fara nici un Mac in posesie. Pana prin iulie-august, scriu in Wiki - sectiunea programare - folosindu-ma de altele wink.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Mda… copilu’ care nu plange moare de foame, nu? grin Ce-i drept, n-am 10.3 ci doar 10.4. Fa-mi si mie imagine si le schimbam.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7