2 din 2
2
Sfaturi MacBook Pro 2.2 / MA895LL
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Noumax ( http://www.noumax.ro ), domnule, prietenii stiu de ce!
Ce inseamna politica de firma bine aplicata!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.03.07

Noumax http://www.magazinapple.ro/

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Da, uitasem! Ai dreptate! Uite, asta inseamna ca nici nu le fac reclama. smile

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
EMacsi - 13 Decembrie 2007 01:07 AM

Sunat Neomax, chemat acolo, tratat cum e normal sa fie tratat un client (poate chiar mai mult decat atat). Am luat folderul Tucano, iar ciocul l-am primit GRATIS (iStyle imi cerea 35 Ron pe el si 65 Ron pe cablu; chiar si asa nu le aveau). Frumos, m-au castigat de client.

De asta ziceam eu de un colt al dealerului Apple. E omul multumit? Scrie. E omul nemultumit? Scrie. Delerul stie, poate rezolva problema, poate o preintampina pe urmatoarea, poate explica ca nu e asa cum zice clientul, poate mai aflam si noi si una si alta.

Si mie mi-a fost schimbat un cablu miniVGA-VGA (cu care nu mai aveam ce face) cu unul miniDVI-VGA. Nu stiu cat a pierdut Noumax sa desigileze unul nou si sa ia unul SH, dar mie mi-a folosit enorm cablul ala, poate n-as fi dat bani pe el si m-as fi frustrat, si mai ales, mi-a placut sa ma intorc acolo.
Si la iStyle ma duc poate mai des, ca e mai aproape si mi-e mai usor sa ma uit si sa pipai toate produsele, asa ca nu pot zice ca am un dealer favorit.

end offtopic/rant.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Malul indiguit al Dambovitei
Macuser din: 08.10.07

a word of advice: modelele din US nu vin cu firul detasabil pe care sa il taiati si sa ii puneti un alt stecher, ci doar cu acel “cioc” detasabil. se poate pune insa un adaptor peste cioc, intrucat alimentatorul merge intre 110 si 240.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.03.07

Are cineva idee unde as putea gasi, sau macar daca exista, ceva gen paturica pt taste si monitor de la Tucano cu microfibre?

Later edit: Eventual ceva de genul celei din cea de-a doua poza.

[ Modificat: 13 Decembrie 2007 01:49 PM de EMacsi ]
 Semnătură 

A Greener Apple

2 din 2
2