1 din 2
1
Guitar Hero III: Legends of Rock for Mac
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

A apărut și pe Mac, pentru cei interesați.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

am niste buni prieteni care jucau….

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Tot PS2 e tatic la GH. Am vrut sa atasez o poza dar mi-am dat seama ca eram prea gol pentru spatiul public.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 06.02.06

Cea mai mare porcarie de pe planeta asta!

Semnătură 

15.4” Unibody Macbook Pro, i7 2.66Ghz, 1TB Time Capsule, 32GB iPhone 4.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ce? PS2 sau GH?

Cred ca te inseli cu ambele, nu se compara experienta pe consola cu cea de pe taste. Noi planuim un Wii de Craciun. PS2-ul a fost la Craciunul trecut.
GH e un joc la care dupa 3-4 ore te intrebi cum de s-a facut noapte si apoi la 5 dimineata daca deranjezi vecinii, oare? Din aceeasi categorie, avem si SingStar dar dupa 3 ore nu mai poti vorbi d’apai sa canti pe linie si Dance Mat, dar e cam prost implemetat conceptul si cu dificultate ciudata.

Astea 3 nu le poti face de la taste si sunt 100% fun, 0% dependenta, 0% jucat pentru misiune (sa termin campania, sa iau nustiuce masca a lui Gorro), 100% jucat pentru tine si pentru cei cu care joci. Singstar party combinat cu un shot pentru cine pierde, cu 4 persoane, se lasa de obicei cu “hai mai plecati si voi acasa ca vrem sa ne trezim maine (azi) inainte de 2 pm”.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Ps2 -ul este super, eu oricum nu suport sa ma joc la calculator si tot ce am jucat si joc, o fac pe ps2
Daca de ps2 ziceai gresesti.
Despre GH, nu pot sa spun ca e porcarie, gusturile nu se discuta, dar nu imi place
@Huk daca vrei parerea mea si te intereseaza, mai bine iti iei ps3, ala chiar este un media center adevarat, si o consola care rupe, nu este alta consola cu configuratie asemanatoare, Wii-ul este ieftin si are telecomanda aia(e marfa tenis)dar cam atat oricum nu o poti compara cu sixaxis dual-shock3
@mediaconverter avem prieteni comuni smile

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am incercat (o noapte cand chiar ar fi trebuit sa dormim) in Paris in vara un Wii si e exact de ce aveam nevoie. Jocuri “altfel”, cu miscare si efort fizic. Bowlingul m-a dat pe spate, ca n-am apucat sa iesim din Wii Sports. PS3 e cool, dar la banii aia prefer sa raman pe PS2. Plus ca-mi plac vibratiile cand dau masina in stalpi. smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Asa este inca e scump; pai tocmai de vibratii ziceam si eu, in ianuarie parca se lanseaza sixaxis dual-shock 3(telecomada noua + vibratii)
Daca iti plac jocurile de genul ala atunci merita un Wii
Acum fiecare cu nebunia lui, eu si maine mi-as lua PS3 daca as avea cum sa-l modez, cosider ca merita toti banii pt. ce face.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
huk - 12 Decembrie 2007 07:21 PM

Ce? PS2 sau GH?

Cred ca te inseli cu ambele, nu se compara experienta pe consola cu cea de pe taste.

Ma refeream la Guitar Hero ca doar despre asta e topicul, nu? Si da, daca e pana acolo si la console. Cum sa joci un shooter cu analog??

Si da-mi voie te rog frumos sa am si eu o parere personala asupra unor lucruri, okay?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

Guitar Hero nu e un shooter.

Fiecare are o opinie. Si umor. Si o gaura a curului.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Dar cu Xbox 360 ce aveti? smile

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07
nevrozel - 13 Decembrie 2007 09:25 PM

Dar cu Xbox 360 ce aveti? smile

Mai sunt oameni gelosi ca Xbox 360 are procesor PowerPC.  cool smile

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, da’ PS3 are procesor Cell, care se anunta o revolutie in ale procesoarelor.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
huk - 13 Decembrie 2007 08:36 PM

Guitar Hero nu e un shooter.

Fiecare are o opinie. Si umor. Si o gaura a curului.

Sa inteleg ca si tu cazi in categoria celor care cred ca daca joaca Guitar Hero devin muzicieni, asa dintr-o data? Ce ziceai de gaura curului? :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

nu sebastian, nu ne comparam cu tine…
noi ne jucam, doar….

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
dacuBurebista - 14 Decembrie 2007 07:38 AM

nu sebastian, nu ne comparam cu tine…
noi ne jucam, doar….

Da, asa m-am gandit si eu…

Semnătură 

1 din 2
1