Cred ca te inseli cu ambele, nu se compara experienta pe consola cu cea de pe taste. Noi planuim un Wii de Craciun. PS2-ul a fost la Craciunul trecut.
GH e un joc la care dupa 3-4 ore te intrebi cum de s-a facut noapte si apoi la 5 dimineata daca deranjezi vecinii, oare? Din aceeasi categorie, avem si SingStar dar dupa 3 ore nu mai poti vorbi d’apai sa canti pe linie si Dance Mat, dar e cam prost implemetat conceptul si cu dificultate ciudata.
Astea 3 nu le poti face de la taste si sunt 100% fun, 0% dependenta, 0% jucat pentru misiune (sa termin campania, sa iau nustiuce masca a lui Gorro), 100% jucat pentru tine si pentru cei cu care joci. Singstar party combinat cu un shot pentru cine pierde, cu 4 persoane, se lasa de obicei cu “hai mai plecati si voi acasa ca vrem sa ne trezim maine (azi) inainte de 2 pm”.
Ps2 -ul este super, eu oricum nu suport sa ma joc la calculator si tot ce am jucat si joc, o fac pe ps2
Daca de ps2 ziceai gresesti.
Despre GH, nu pot sa spun ca e porcarie, gusturile nu se discuta, dar nu imi place
@Huk daca vrei parerea mea si te intereseaza, mai bine iti iei ps3, ala chiar este un media center adevarat, si o consola care rupe, nu este alta consola cu configuratie asemanatoare, Wii-ul este ieftin si are telecomanda aia(e marfa tenis)dar cam atat oricum nu o poti compara cu sixaxis dual-shock3
@mediaconverter avem prieteni comuni
Am incercat (o noapte cand chiar ar fi trebuit sa dormim) in Paris in vara un Wii si e exact de ce aveam nevoie. Jocuri “altfel”, cu miscare si efort fizic. Bowlingul m-a dat pe spate, ca n-am apucat sa iesim din Wii Sports. PS3 e cool, dar la banii aia prefer sa raman pe PS2. Plus ca-mi plac vibratiile cand dau masina in stalpi.
Asa este inca e scump; pai tocmai de vibratii ziceam si eu, in ianuarie parca se lanseaza sixaxis dual-shock 3(telecomada noua + vibratii)
Daca iti plac jocurile de genul ala atunci merita un Wii
Acum fiecare cu nebunia lui, eu si maine mi-as lua PS3 daca as avea cum sa-l modez, cosider ca merita toti banii pt. ce face.