Cum se poate face sincronizarea cu pc,am windows
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.12.07

va rog ajutati-ma

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 
ovi - 12 Decembrie 2007 03:53 AM

va rog ajutati-ma

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
ovi - 12 Decembrie 2007 03:53 AM

va rog ajutati-ma

Poate ești mai clar, nu așa criptic. Ce vrei să sincronizezi? mac cu pc? palm cu pc? ipod cu pc? telefon iPhone cu pc? etc. etc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

A pus topicul la iphone, banuiesc ca nu degeaba. Indiferent ca ai ipod sau ihone mai intai descarca itunes de pe situl http://www.apple.com.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
szasz - 12 Decembrie 2007 06:30 AM

A pus topicul la iphone, banuiesc ca nu degeaba. Indiferent ca ai ipod sau ihone mai intai descarca itunes de pe situl http://www.apple.com.

Da, așa se pare… are omu iPhone și nu știe cum să facă sync. Da’ eu aic că nici nu a citit un rînd despre iPhone, măcar pe apple.com, minimal.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

Da asa este, nu am prea citit despre iphone mai nimic,dar nu cred ca este asa de important,nu am avut timp,daca poate cineva sa ma ajute este ok,sa-mi spuna pas cu pas, nu ma prea pricep foarte bine cum sa fac,am un iphone 1.0.2 si vrea sa-l sincronizez cu pc,am inteles ca ultima versiune iTunes nu merge,Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

si inca ceva,se poate face upgrade la soft? am constatat cu nu-mi merge deloc WI-FI, de ce? casuta nici macar gri nu este, este o problema de decodare,sa nu fi fost facuta bine?

[ Modificat: 12 Decembrie 2007 03:43 PM de ovi ]

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

daca faci update, de ce l-ai mai decodat? smile

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

nu l-am decodat eu,asa l-am cumparat.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Sa NU cumva sa faci update! Deocamdata! doar daca vrei sa ai o caramida lucioasa si inutila in buzunar!