salut
Mi-am luat si eu un Ipod 30g video
este bestial - recomand la toti
o singura nedumerire am = dau drumul la melodii din song . imi canta piesa , se termina si….incepe imediat alta - eu nu vreau asta ca ex vreau sa imi cante o piesa si sa-i dau eu drumu la urmataorea cadn doresc eu deci piesa finish si stop .sa nu sara la urmatoarea si asa mai departe….v=as fi recunoscatori daca mi-ati zice cum pot face asta.
mersi
salut
Mi-am luat si eu un Ipod 30g video
este bestial - recomand la toti
o singura nedumerire am = dau drumul la melodii din song . imi canta piesa , se termina si….incepe imediat alta - eu nu vreau asta ca ex vreau sa imi cante o piesa si sa-i dau eu drumu la urmataorea cadn doresc eu deci piesa finish si stop .sa nu sara la urmatoarea si asa mai departe….v=as fi recunoscatori daca mi-ati zice cum pot face asta.
mersi
Eu cred că ești singurul care consideră că așa ceva ar fi vreodată util! Nici nu mi-a trecut vreodtă prin cap că cineva ar dori așa ceva!
Tare.
eu cred totusi cum este la creative dap jukebox functie de stop dupa ce canta piesa ....este si aci la ipod asta pls cine stie sa-mi zica cum sa fac asta
dupa ce se termina piesa, apesi pe butonul de pause/play si se opreste!
sau iti faci playlisturi de cate o piesa.
eu ma bucur ca ipodul meu nu este la fel cu o tigaie de la creativewhatever. dar care-i logica optiunii de care vorbesti?
dupa ce se termina piesa, apesi pe butonul de pause/play si se opreste!
sau iti faci playlisturi de cate o piesa.
eu ma bucur ca ipodul meu nu este la fel cu o tigaie de la creativewhatever. dar care-i logica optiunii de care vorbesti?
acest ipod il folosesc intr-o orchestra si trebuie sa imi cante cate una si stop
nu vreau sa o ia el de la sine urmatoarea piesa….pt ala care a zis ca creative e tigaie esti un BATA nestiutor.afon adica ! pe intelesul tuturor
Stii, mediaconvertor zicea de creative ca ar fi tigaie. Tu zici de el ca e bata. Ori esti tata si mama lu’ creative si deci te simti jignit, ori l-ai jignit pe convertor, incalcand deci si regulamentul si bunul simt. Ce cale vei alege?
Stii, mediaconvertor zicea de creative ca ar fi tigaie. Tu zici de el ca e bata. Ori esti tata si mama lu’ creative si deci te simti jignit, ori l-ai jignit pe convertor, incalcand deci si regulamentul si bunul simt. Ce cale vei alege?
Să fim îngăduitori, omu fu nervos la nevoie, să i se ierte, n-a păcătuit din răutate, ci din nevoia folosului. Pace vouă.
it’s ok with me, nu ma deranjeaza. sunt obisnuit cu chestii d’astea deoarece eu nu empatizez cu obiectele sau cu persoanele juridice si atunci devin cam slobod la gura. nu-i bai!
well, pana la urma, ce solutie ai gasit la problema ta?
Am eu o idee:
Daca sculti o carte care sa spunem ca este de 3, setezi pe sleep pe 3 ore si daca vrei sa continui apesi play/pause (nu stiu daca are sleep cel de 30GB)