Recomandare sistem audio
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 14.10.05

Salutare

Sunt in cautarea unui sistem audio pentru o sufragerie mica de apartament.

Am un macbook, un airport extreme si un pc cu niste boxe nu foarte reusite. Vreau sa renunt definitiv la PC pe care il folosesc mai mult la ascultat muzica pentru un al doilea macbook.

Nu sunt un mare audiofil dar pc-ul ala playaza nonstop muzica (in iTunes). Cum il dau cu tot cu boxe o sa am nevoie de altele noi.

Acum vine intrebarea: ce sa-mi iau? Dupa cum spuneam nu sunt pretentios, ma gandeam la un sistem 2.1 (dar nu-i obligatoriu), pana in 100 de euro. Dar asta nu inseamna ca nu as da mai mult, daca e cazul. Foarte important: ma intereseaza o solutie wireless, chiar si pe bluetooth. Nu stiu cum sa fac ca airpotul meu are doar o intrare USB si n-as vrea sa mai imi iau unul.

Daca nu aveti sfaturi, macar spuneti-mi ce aveti voi pe acasa.

Merci

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Eu am pe Airport Express un sistem Philips 5+1 la vreo 3 meleoane, infipt evident in AirTunes (iesirea audio a AE). Asta e in dormitor. Cand e de un TV cu sonor tare (VH1) jackul intra in TV. Sunt foarte multumit de cum se aud.
Cand e cu muzica in toata casa, PB-ul din sufragerie da muzica prin fir la o combina Phillips mai veche si pe wifi in dormitor la acelasi AE.

P.S. 5+1 nu se aude ca iesirea PB/AE e doar 2 dar semnalul audio se duce 2+1 prin splitere in cascada.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

mda…

eu parca n-as vrea sa dau banii pe un airtunes (cu toate ca mi-ar rezolva problema intr-un mod elegant si cu orice tip de boxe de pe piata)

oare exista vreo solutie (gen adaptor) sa pot sa bag boxele pe usb la airport extreme?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

mda…

misto cu airtunes-ul. daca n-am o alta solutie o sa-mi iau si eu unul

oare o exista vreo solutie sa-mi bag niste boxe (printr-un adaptor cumva) in usb-ul de la airport express?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: San Diego, CA
Macuser din: 14.07.07
Ciprian - 13 Decembrie 2007 12:01 AM

mda…

misto cu airtunes-ul. daca n-am o alta solutie o sa-mi iau si eu unul

oare o exista vreo solutie sa-mi bag niste boxe (printr-un adaptor cumva) in usb-ul de la airport express?

Nu mai retin exact unde am citit dar sigur NU poti cupla boxe pe USB in AirPort Express e port strict pentru imprimanta!

Semnătură 

Once you go you never go back!