2 din 2
2
Norton Antivirus 11
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

Eu știu un singur lucru, folosesc doar Security Update 2007-009 1.1 (10.4.11 Universal), cred că mai mult nu îmi trebuie, sau nu…?!!

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Eugen M. - 08 Februarie 2008 06:39 AM

Eu știu un singur lucru, folosesc doar Security Update 2007-009 1.1 (10.4.11 Universal), cred că mai mult nu îmi trebuie, sau nu…?!!

Nu-l “folosești” în mod direct, că nu e un program de sine stătător. Ăla este un update al sistemului de operare, l-ai aplicat o singură dată și gata.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 08 Februarie 2008 03:50 PM
Eugen M. - 08 Februarie 2008 06:39 AM

Nu-l “folosești” în mod direct, că nu e un program de sine stătător. Ăla este un update al sistemului de operare, l-ai aplicat o singură dată și gata.

Da, mulțumesc pentru corectare, m-am exprimat eu greșit, dar oricum ați înțeles voi, cei care cunoașteți mai bine decât mine Mac OS.
Ei! cunosc diferența dintre UpDate și UpGrade, iar dacă mai vrei să îl aplici încă odată, nu mai este posibil, și acest lucru eu îl găsesc BUN, ca să mai adaug o informație în plus.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Asta mai bine o postam la Fun. Muriti de ras. Recunosc, e misto facuta prezentarea. Pacat ca le cam minciuneste.

http://www.symantec.com/content/en/us/home_homeoffice/media/flash/tours/nav11mac/index.html

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

No, că ăștia m-au dat gata.
Așa de tare m-am speriat că era cât pe ce să-mi comand un “AntiVirus” question
Numai că am în buzunarul de la geacă destule servețele și nu mai îmi terbuie și de la ei.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

those nasty viruses that can sloooow her down…

da, la fun era mai bine. virusii de mac te incetinesc… cea mai tare.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07
huk - 17 Mai 2008 04:42 AM

those nasty viruses that can sloooow her down…

da, la fun era mai bine. virusii de mac te incetinesc… cea mai tare.

Virusii incetinesc sau antivirusul care scaneaza mereu .... la servici imi mananca pc-ul !

Semnătură 

 MacBook
Mighty Mouse BT

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07
Cattus Thraex - 08 Februarie 2008 02:07 AM
Eugen M. - 07 Februarie 2008 11:00 PM

Anti-Virus, azi?! Pentru Mac?
Ăștia chiar vorbesc serios!?
Vai de mine, și eu cel care nici nu mai știu cum arată un virus sau un anti-virus cel puțin.
Voi chiar v-ați da la un astfel de soft?
M-aș mira.
Eu nu.

Deocamdată, singurul motiv pt care aș instala un AV de mac ar fi să depisteze virușii de Windows pe care i-aș putea stoca sau transmite mai departe fără să vreau. ClamXav este suficient pt asta. Mai e un nou venit, Avast! (făcut de niște cehi), au și versiune gratuită pt home use, cea de mac nu mi-e clar dacă e gratis sau nu, oricum are o mare hibă, pe care le-am și comunicat-o: dacă pui Avast!, Mail.app începe să o ia razna, cere mereu să-i refaci mailboxes. Cică știau de asta, la care i-am întrebat de ce D-zeu au mai pus asta pe site dacă știu că face necazul ăsta mare? Nu mi-au răspuns… Mie asta mi se pare mitocănie, de-a dreptul: să fii softist, să pui un antivirus de mac pe site, să știi că e în conflict cu o aplicație de bază (Mail.app) și, totuși, să zici că ai făcut o versiune de mac!
Atenție, deci, la Avast! În mod normal, ar trebui să pună pe site o atenționare în sensul discutat, nu era ieri, s-ar putea să fie corecți și să o pună pînă la urmă.

salut ! si eu am clamXav, dar nu stiu exact care e problema cu el, fiindca desi ii fac update de fiecare data cand pot, nu mereu imi vede troieni sau alte chestii pe care stiu sigur ca ii am pe un stick (adica : pe stick am lucrat la serviciu, unde stiu sigur ca sunt virusi, fiindca ii vede Avastul de pe PCul de acasa imediat cum bag stickul in PC, dar acelasi stick introdus initial in Mac cu clamXav nu detecteaza nimic).

Semnătură 

iPhone 5c

2 din 2
2