1 din 3
1
Adobe Creative Suite: varianta Intel, mai încolo…
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Adobe afirmă că nu are de gând să facă versiuni native Intel pentru actuala versiune a Creative Suite. Doar viitoarea versiune, CS3, va fi nativă Intel. Având în vedere ciclurile de lansare a noilor produse Adobe (18 - 24 luni), precum şi faptul că în aprilie 2005 au scos CS2, ne putem aştepta la CS3/Intel abia prin 2007 sau în cel mai bun caz, la sfârşitul anului 2006.

Dacă aşa se va întâmpla, e o veste nasoală pentru Apple. Cei care folosesc Creative Suite nu vor da banii pe Mac/Intel până când Adobe nu scoate versiuni native Intel.

http://www.adobe.com/products/pdfs/intelmacsupport.pdf

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

stai linistit ca o sa-i impinga nitel Steve de la spate

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Sau Steve i-a rugat sa mai astepte nitzel pana termina tranzitia PowerMacurile, nu avem de unde stii. Comentariile de pe AppleInsider sunt interesante.
Majoritatea sunt nemultumiti de suportul Adobe din ultimii ani.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

io nu sunt nemultumit de adobe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

La keynote-ul din 2005 in care se facea anuntul cu tranzitia la Intel, Bruce Chizen CEO Adobe la intrebat pe Jobs:  ” What took you so long”
Sa speram ca Jobs nu o sa ajunga sa-i puna aceeasi intrebare tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Adobe e ADOBE si pana acum numai Steve a reusit sa le dea un pic peste nas cu Aperture si Final Cut

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

... si cu Motion

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic

... sau poate ne face nenea Steve o surpriza si mai placuta si scoate un program de editare grafica, in gen Photoshop, made by Apple

smile

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: 
mscpro - 02 Februarie 2006 06:46 PM

... sau poate ne face nenea Steve o surpriza si mai placuta si scoate un program de editare grafica, in gen Photoshop, made by Apple

smile

pai cam asta vrea sa fie Aperture

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu, e o diferenta enorma intre Photoshop si Aperture. Aperture nu face nici 10% din ce face Photoshop, si nici nu trebuie sa faca, pentru ca are alta destinatie.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

Eh, de cand astept eu sa apara un Photoshop made by Apple! Mie nu-mi plac softurile lui Adobe, pur si simplu nu ma inteleg cu ele.
Pt restul de programe cam sunt echivalente Apple, doar Photoshopul se tine tare.

Dar cred ca e ca si in relatia cu Windows: ce, i-o fi greu lui Apple sa scoata un Office killer? Banuiesc ca au ei acordurile lor.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Tudor - 02 Februarie 2006 06:52 PM

Nu, e o diferenta enorma intre Photoshop si Aperture. Aperture nu face nici 10% din ce face Photoshop, si nici nu trebuie sa faca, pentru ca are alta destinatie.

am vrut sa zic ca tot editare grafica face (intr-o oarecare masura… mai mult sau mai putin)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251
altero - 02 Februarie 2006 06:58 PM

Dar cred ca e ca si in relatia cu Windows: ce, i-o fi greu lui Apple sa scoata un Office killer? Banuiesc ca au ei acordurile lor.

]probabil ca nu au chef sa bagi bani in asa ceva, cand standardul in domeniu ramane tot M$.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu n-as vrea ca Apple sa scoata competitori pentru toate produsele de pe piata. Daca ar scoate un Photoshop-killer, ne trezim ca Adobe abandoneaza piata Mac, si atunci pot arunca Mac-ul pe fereastra, ca orice ar face, Apple nu poate converti userii de la Photoshop. La fel, nu as vrea sa dispara Microsoft Office, pentru ca toti cei cu care interactionez lucreaza pe Win cu Office, si am nevoie de compatibilitate 100%, nu inlocuitori.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

Sa nu uitam faptul ca Adobe a “inghitit” anul trecut Macromedia. Iar adaptarea celor doua platforme intr-na comuna, o sa ia ceva timp.
Eu cred, ca oricum implementarea se va face intr-un final, dar nu asa apropiat.

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Tudor - 02 Februarie 2006 07:07 PM

atunci pot arunca Mac-ul pe fereastra

smile Inca odata, nu-l arunca, da-l incoace smile
Acum pe bune, eu cand zic de Photoshop sau Office killer, asta presupune compatibilitate 100%, ca altfel nu merge. Doar ca ar mai anima competitia.

1 din 3
1

‹‹ Articol BUSINESS Magazin      ... ››