apple nu este firma de soft / ea face calculatoare; aaa, ca face niste softulete ca sa le vinda cu calculatoarele sale, pentru a le face mai atractive, e altceva - asta e un cirlig pentru useri
Adobe face legea pe piata, a creat si impus standardele… si cum adome nu se apuca sa faca calculatoare, nici apple nu o sa faca softuri de nivelul lui adobe
apple nu este firma de soft / ea face calculatoare; aaa, ca face niste softulete ...
Ma uimesti dacule
Din punctul meu de vedere, Apple e o firma care produce chestii unitare, atat hard cat si soft. Iar Steve zicea ca inima lui Apple e Mac OS X.
Stiu ca pentru voi Adobe e punctul de referinta, si cred ca asa e pt profesionisti in grafica, dar eu de abia astept sa existe in sfarsit o concurenta serioasa pt Adobe. Sper sa nu vina de la Microsoft (cu Metro si Avalon, parca), ci de la Apple.
Stiu ca pentru voi Adobe e punctul de referinta, si cred ca asa e pt profesionisti in grafica, dar eu de abia astept sa existe in sfarsit o concurenta serioasa pt Adobe. Sper sa nu vina de la Microsoft (cu Metro si Avalon, parca), ci de la Apple.
N-ai sa vezi asa ceva decat in momentul in care Apple va avea 70 - 80% din piata IT. Sau daca vor cumpara Adobe. E politica de marketing si aici intram in alte chestii. Atata timp cat comunitatea conlucreaza mai mult decat bine… ce rost ar avea? Cand au sos Final Cut… Adobe a sistat dezvoltarea la Premier pentru platformele Mac. Ce-au zis: aaaaa… sunt bani pentru dezvoltare… hai ca noi nu mai sriem nimic si va lasam pe voi. Unde s-a ajuns: Final Cut este folosit de cei care lucreaza pe Mac iar Premier-ul foarte bine are cota de piata pe care o stie toata lumea si vanzari mult mai mari. La fel se va intampla cu oricare alt produs dezvoltat de Apple la concurenta cu Adobe. Si probabil ca vor mai scoate cateva. Sa vadem “ce” si “pana cand”. Repet: e marketing curat. Parerea mea…
hai mai Dacule ce naiba, Appple nu face decit soft ca sa isi vanda calculatoarele?
pai da are unele dintre cele mai tari softuri de editare video si audio !
cat despre Office killer .... vezi iWork care creste vazand cu ochii
mai pune un Keynote vs. Powerpoint, Mail vs. Enturage/Outlook, Safari vs. Explorer si ai tot tabloul
Da, da’ unde e Excelu’?
Chestia e ca e cel mai dificil sa faci un soft de calcul tabelar care sa fie si cat mai compatibil cu Excelu (zic altii mai priceputi, nu eu). Asa e si cu OpenOffice: din ce imi aduc aminte, cu excelu avea cele mai mari probleme.
Hehehe… faza cea mai misto posibila: Apple cumpara Adobe, si apoi anunta ca in urmatoarele 12 luni vor sista development-ul pentru platforma Windows la toate produsele…
Cu toate ca suna frumos ce a spus Tudor eu cred ca si in cazul in care ar putea Steve sa acapareza Adobe, nu ar renunta la produsele pt windows pt ca din pct de vedere economic ar fi ca o decizie de faliment pt Steve. Pana la urma produsele pt windows reprezinta marea masa a vanzarilor adobe si facand o analogie, e cum ai cumpara fabrica de Mercedes si ai apune ca de maine ai vinde mercedesuri numai in Monaco.
Sper ca nu supar pe nimeni cu ce zic, dar realitatea e ca chiar si Steve face afaceri pentru bani
sincer nu ar suna rau sa se intample asta, si nu zic sa nu mai scoata pt windoze in continuare, ci sa aiba ceva in plus pt mac!
poate asa macii vor fi si mai numerosi, cel putin pe domeniul pe care adobe il ocupa!