3 din 3
3
Adobe Creative Suite: varianta Intel, mai încolo…
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Banuiesc ca furatul e direct proportional cu cota de piata. wink

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05
altero - 04 Februarie 2006 01:30 AM

Banuiesc ca furatul e direct proportional cu cota de piata. wink

si cu targetul vizat

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu am gandeam ca nu-i proportional dar poate ai dreptate.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05
macmanro - 02 Februarie 2006 05:59 PM

Adobe e ADOBE si pana acum numai Steve a reusit sa le dea un pic peste nas cu Aperture si Final Cut[/quote

Sau nu.

http://www.thinksecret.com/news/0604aperture.html

Apple recently asked the engineering team behind its Aperture photo editing and management software to leave, Think Secret has learned. The move, which resulted in the departure of several engineers while others were transferred to different projects inside Apple, raises questions about the future of Aperture, Apple’s most heavily criticized and bug-ridden software release in recent years.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Uau… chiar asa de rau au dat-o in bara cu Aperture? Nu-mi imaginam.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti

se explica..acum.de ce acea redeucere de 200$!!!! mai bine ar retrage produsul o perioada sa-l refeaca..si apoi sa-l puna in vanzare. Si totusi stau si ma gandesc, cum poti scoate un produs pe piata (si de la Apple) si apoi sa primesti feedback ca sunt niste probleme serioase cu el…chiar nu au facut teste??!!? in ultimul timp citeam si pe alte forumuri, ca Apple ca am cam gafat la partea de calitate. (parerea mea)

Semnătură 

Mac Pro - Dual Quad-Core 2.26Mhz / 18GB Ram / GTX 480

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05
STef… - 02 Februarie 2006 09:38 PM

hai mai Dacule ce naiba, Appple nu face decit soft ca sa isi vanda calculatoarele?
pai da are unele dintre cele mai tari softuri de editare video si audio !

Dar la cat de scumpe sunt acele softuri, deja daca cresc vanzarile apple va face calculatoare ca sa isi vanda softurile.
Piata software este mult mai profitabila decat cea hardware si este o greseala sa spui ca apple face soft ca sa vanda hardware, face soft pt bani, ca sa isi asigure un segment de piata si de utilizatori, si ca sa supravietuiasca pe piata IT, ca altfel am avea Apple The Ipod Company.

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
kracker - 28 Aprilie 2006 03:23 PM

Piata software este mult mai profitabila decat cea hardware ...

Nu ştiu dacă întotdeauna e aşa. Profituri adevărate din software scot câteva companii care deţin monopol sau cvasi-monopol, cum ar fi Microsoft sau Adobe, care deţin produse-cheie în segmentele lor de piaţă. Piaţa software este afectată foarte tare de piraterie, care poate duce chiar la falimentul unor firme mici.

Pe de altă parte, există companii - cum ar fi Dell - care scot bani buni din hardware, aşa că lucrurile sunt amestecate şi depind de situaţia pieţei şi de modul în care o anumită companie este “înfiptă” in piaţă.

Apple cred că e un caz singular: scoate profit din hardware, dar în proporţie de 95% aceasta se datorează software-ului, în speţă Mac OS. Până acum deţinea şi monopolul în ceea ce priveşte hardware-ul, dar de când cu trecerea la Intel, Mac-urile au devenit, în esenţă, PC-uri obişnuite. Aşa că atuul cel mai important al Apple în acest moment este sistemul de operare. Restul softului produs de Apple nu vine decât să intărească acest atu. Dacă Apple ar vrea să încerce să scoată profit din software, reţeta ar fi simplă: ar trebui să scoată versiuni Windows pentru Final Cut Studio, Aperture, Motion, iLife etc. etc. Ar putea avea astfel mult mai multi potenţiali cumpărători. Dar… Probabil că şi-au făcut calculele, şi au ajuns la concluzia că este mult mai profitabil să vinzi hardware decât software.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

revenind on topic…am auzit pe undeva ca upgrade-ul pt cs 3 pt cei cu intel va fi mai mic, o suma modica…
o fi adevarat? eu am inteles ceva pana la 100 euro… ma intreb, de ce ar face asta?
repet, am auzit de la un dealer asta…

3 din 3
3

‹‹ Articol BUSINESS Magazin      ... ››