pixel mort la iPod Touch
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 30.09.07

Salut. Am revenit dupa o perioada de cateva luni de la primul meu mesaj in care impartaseam experienta mea cu mighty mouse. Intre timp am devenit un macuser mai complet cu macbook pro si de doua zile un iPod Touch de 16Gb. Am constatat dupa cateva ore de utilizare ca aveam un pixel mort pe displayul la iPod Touch, unul discret, neluminos, in partea stanga spre centru. Nu e deranjant dar totusi m-a surprins neplacut.  Il am in garantie si nu stiu daca pentru atat mi-l va schimba. Acum imi e si greu sa ma despart de el cateva zile. E inca atat de nou, frumos si util…simt nevoia sa ma mai obisnuiesc cu el. A mai intalnit cineva dintre voi problema asta? Daca da, ce solutie ati gasit ?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Orice LCD are nesansa sa aiba pixeli morti sau morti doar pentru o culoare. Cel mai probabil il aveai asa de cand l-ai cumparat dar n-ai observat.
Nu cred ca ti-l schimba doar pentru un pixel. Pe Mac erau programe de “masat” pixelii, dar n-am auzit sa functioneze la cineva (in afara de producatorii softului). Nu cred ca ai ce face, nu stiu sa existe vreo solutie.

O sa te obisnuiesti cu el si nici n-o sa-l mai vezi, dar nu e o consolare si nici o solutie.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Eu zic sa incerci sa-l schimbi… Mi se pare injust. Daca e nou, si e in garantie nu strica sa incerci…

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Cred ca e ok sa mergi sa il schimbi. Cred ca ti se ofera sansa de a schimba produsul pentru ca te confrunti cu o defectiune, sau poti primi banii inapoi doar pentru faptul ca “produsul nu este ceea ce te asteptai tu sa fie”... cel putin asa se intampla in State. Nu vad de ce politica Apple ar fi diferita de la o tara la alta… Customer Service-ul ar trebui sa fie acelasi!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)