1 din 2
1
sudden death macbook pro
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

Salutare,

Domnilor sa va povestesc ce imi face gadgetul. In saptamana asta mi sa inchis de mai multe ori fara nici un avertisment. Am zis ok poate nu se mai repeta dar acum e si mai rau si anume : Am bateria la 85% dar daca scot alimentarea moare instant. Am atasat un jpeg cu coconut. Nu prea inteleg ce se intampla ca daca ma uit si bateria imi arata ca e aproape full ( ledurile de pe baterie !) Aveti idee ce poate sa fie ?

mersi.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Poza e cea cu hardul de 500Gb…

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.03.07

Pare o problema la contactul bateriei cu laptopul. Vezi sa nu fie contactele un pic oxidate.

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
szasz - 14 Decembrie 2007 03:38 AM

Salutare,

Domnilor sa va povestesc ce imi face gadgetul. In saptamana asta mi sa inchis de mai multe ori fara nici un avertisment. Am zis ok poate nu se mai repeta dar acum e si mai rau si anume : Am bateria la 85% dar daca scot alimentarea moare instant. Am atasat un jpeg cu coconut. Nu prea inteleg ce se intampla ca daca ma uit si bateria imi arata ca e aproape full ( ledurile de pe baterie !) Aveti idee ce poate sa fie ?

mersi.

După ce spui, contact prost la baterie. Ai încurcat pozele, ăla e un disc extern via fw.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

scuze pt poza…incerc sa vad cum stam cu contactele dar imi e greu sa cred ca ar fi din cauza asta cat timp incarca.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Imi pare sincer rau sa fiu eu ala care zice varianta cea mai neagra si sper sa ma insel, dar cred ca bateria ta e moarta, moarta, moarta.
N-are cum sa aiba 5900 mAh la 226 de cicluri.

Cat de instant iti moare la scoaterea mufei? La cateva milisecunde sau la 2-3 secunde?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

vedeti ca pe leo, coconut o ia prin balarii. eu zic sa te uiti la about this mac - more info - power

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Salut,

Moare imediat ce scot mufa.
Ah si nu conteaza ce zice coconut. Pe mufa e verde si pe baterie la fel ..se aprind becurile.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si de ce ar fi murit bateria ca doar nu tineam in priza ...foloseam ca un dispozitiv mobil nu ca desktop…incarcam regulamentar. Faceam ca la carte.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.03.07

Sunt mai multe contacte acolo, pt senzor, pt curent si poate si altceva. Cine stie daca nu e doar unul cu probleme.

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
szasz - 14 Decembrie 2007 04:58 AM

Si de ce ar fi murit bateria ca doar nu tineam in priza ...foloseam ca un dispozitiv mobil nu ca desktop…incarcam regulamentar. Faceam ca la carte.

Dragule, bateria aia are multe contacte, unele merg OK, altele/altul poate fi aiurea. Fii calm, curăță tot ce se poate, dacă nu, du-te la firma de unde îl luași. Pare în garanție, nu?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pare si este grin

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am scos bateria dar ce sa zic arata ca nou ..am dat un pic cu periuta acolo si tot mi se inchide .

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mergi la garantie, e dusa bateria.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad Romania
Macuser din: 21.01.07

si eu am avut problema asta. e descrisa in topicul de mai jos. mi s-a intimplat dupa un update de baterie. solutia a fost sa imi schimbe bateria plus inca ceva. nu ma pricep. NOUMAX mi-au fost de mare ajutor.

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/6010/

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Pe 10.5.1 Coconut imi arata numai tampenii despre baterie.

1 din 2
1