Domnilor sa va povestesc ce imi face gadgetul. In saptamana asta mi sa inchis de mai multe ori fara nici un avertisment. Am zis ok poate nu se mai repeta dar acum e si mai rau si anume : Am bateria la 85% dar daca scot alimentarea moare instant. Am atasat un jpeg cu coconut. Nu prea inteleg ce se intampla ca daca ma uit si bateria imi arata ca e aproape full ( ledurile de pe baterie !) Aveti idee ce poate sa fie ?
Domnilor sa va povestesc ce imi face gadgetul. In saptamana asta mi sa inchis de mai multe ori fara nici un avertisment. Am zis ok poate nu se mai repeta dar acum e si mai rau si anume : Am bateria la 85% dar daca scot alimentarea moare instant. Am atasat un jpeg cu coconut. Nu prea inteleg ce se intampla ca daca ma uit si bateria imi arata ca e aproape full ( ledurile de pe baterie !) Aveti idee ce poate sa fie ?
mersi.
După ce spui, contact prost la baterie. Ai încurcat pozele, ăla e un disc extern via fw.
Imi pare sincer rau sa fiu eu ala care zice varianta cea mai neagra si sper sa ma insel, dar cred ca bateria ta e moarta, moarta, moarta.
N-are cum sa aiba 5900 mAh la 226 de cicluri.
Cat de instant iti moare la scoaterea mufei? La cateva milisecunde sau la 2-3 secunde?
Si de ce ar fi murit bateria ca doar nu tineam in priza ...foloseam ca un dispozitiv mobil nu ca desktop…incarcam regulamentar. Faceam ca la carte.
Dragule, bateria aia are multe contacte, unele merg OK, altele/altul poate fi aiurea. Fii calm, curăță tot ce se poate, dacă nu, du-te la firma de unde îl luași. Pare în garanție, nu?
si eu am avut problema asta. e descrisa in topicul de mai jos. mi s-a intimplat dupa un update de baterie. solutia a fost sa imi schimbe bateria plus inca ceva. nu ma pricep. NOUMAX mi-au fost de mare ajutor.