2 din 2
2
sudden death macbook pro
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

+ dap am fost invitat la noumax .....mi-au zis ca a mai fost cineva acum cateva zile cu exact aceasi problema…..cica poate sa fie si de la placa de baza :-(  ..oricum sunt curios +

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
szasz - 14 Decembrie 2007 11:15 PM

+ dap am fost invitat la noumax .....mi-au zis ca a mai fost cineva acum cateva zile cu exact aceasi problema…..cica poate sa fie si de la placa de baza :-(  ..oricum sunt curios +

Aș zice că nasol… da, poate fi de la placă, citește prost datele din baterie și pică din senin.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

daca ai ajuns acolo, nu mai e asa naspa = se rezolva…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 12.01.08
szasz - 14 Decembrie 2007 11:15 PM

mai nou am si eu un MBP - “sanatos” ..... dar mi-ai dat emotii cu aceasta probelma .... ai reusit sa rezolvi ceva?

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
nevrozel - 14 Decembrie 2007 05:13 PM

Pe 10.5.1 Coconut imi arata numai tampenii despre baterie.

coconut nu merge în Leo, normal că arată aiureli.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti

La mine pe MacBook nu mai mergea boot-ul decat cu bateria scoasa.
Placa de baza e schimbata deja.

Pana la urma l-am butat fara baterie si am lasat bateria sa se descarce o vreme - acum vad ca merge.

Din pacate MacBook nu mai e in garantie ca am avut doar un an.
Cam proaste astea noi, am un Powerbook care merge de 4 ani fara nici o problema.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
diciu - 21 Ianuarie 2008 02:36 PM

La mine pe MacBook nu mai mergea boot-ul decat cu bateria scoasa.
Placa de baza e schimbata deja.

Pana la urma l-am butat fara baterie si am lasat bateria sa se descarce o vreme - acum vad ca merge.

Din pacate MacBook nu mai e in garantie ca am avut doar un an.
Cam proaste astea noi, am un Powerbook care merge de 4 ani fara nici o problema.

Hm, ciudată hibă, să nu facă boot cu bateria înăuntru, ci numai cu ea scoasă! Apoi iar să facă după descrăcare completă.
Da, statistic se pare că primele serii de MB au fost cu mai multe hibe, sper ca Moș Crăciun să nu-i fi adus soției tot unul d-ăsta.

Semnătură 

2 din 2
2