1 din 3
1
Bad news
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Am aflat in sfirsit de la prietenii mei francezi:) ca iphone-urile vindute unlocked in Franta nu se pot folosi in alta tara din pacate :(
Problema nu e sa-l cumperi, ci sa-l activezi. Activare prin iTunes, ai nevoie de cont cu resedinta in Franta, cu credit card frantuzesc.

Asa ca, asta fu cu visul de a lua iPhone-uri cu unlock oficial din Franta.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Asta mă face să cred tot mai mult că iPhone nu va sosi oficial în România până când nu va exista un iTunes Store la care să avem și noi acces, măcar pentru activarea telefonului, dacă nu pentru cumpărat muzică.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Sunt aproape sigur ca ai dreptate.
In Franta, il cumperi de la Orange (singurul abilitat sa vinda iPhone acolo), apoi il activezi cu cont iTunes francez. Dai un mail la Orange cu IMEI-ul, Orange il trimite la Apple, dureaza o saptamina pina iti transmit prin posta la adresa din Franta de domiciliu codul de deblocare. In momentul respectiv faci un restore al iphone-ului in iTunes, bagi codul de deblocare si asta e.
Deci, nici o sansa sa-l folosesti in afara Frantei.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Vestile sunt din ce in ce mai triste. Citeam pe wiki ca in Slovenia il lanseaza in ianuarie. WTF? Slovenia? Parca suntem la capatul lumii.
Nu e vorba atat de activare cat de faptul ca dupa pasul asta iPhone-ul nu poate fi folosit decat pe unul din operatorii din Fr. Adica nu mai e blocat pe un operator ci pe operatorii dintr-o tara.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
mr.fred - 14 Decembrie 2007 04:23 AM

Vestile sunt din ce in ce mai triste. Citeam pe wiki ca in Slovenia il lanseaza in ianuarie. WTF? Slovenia? Parca suntem la capatul lumii.
Nu e vorba atat de activare cat de faptul ca dupa pasul asta iPhone-ul nu poate fi folosit decat pe unul din operatorii din Fr. Adica nu mai e blocat pe un operator ci pe operatorii dintr-o tara.

N-am mai fost de mult la Ljubljana, ar fi timpul…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Trazni-i-ar Steve.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.11.06
mr.fred - 14 Decembrie 2007 04:23 AM

Din cate cubosc, nici Slovenia nu are iTunes Music Store. Deci daca il lanseaza acolo, inseamna ca se poate si fara iTms.

Semnătură 

bla bla bla ....

MacBook Pro, iMac, iPhone, iPod Video… True Apple sucker

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

se poate…
cred ca ne aduce mosul ceva smile

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 14 Decembrie 2007 04:11 AM

Asta mă face să cred tot mai mult că iPhone nu va sosi oficial în România până când nu va exista un iTunes Store la care să avem și noi acces, măcar pentru activarea telefonului, dacă nu pentru cumpărat muzică.

Si eu cred la fel, iPhone e foarte legat de iTunes.
Mă îngrozesc de pe-acum ce Top 10 o să avem pe iTMS Romania – unde o melodie va costa numai 5 RON, preț promoțional.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

bai imi pare mie da unii se chinue al dracu’ sa faca vanzari pe cand altii nu mai stiu cum sa le puna frana…sa vezi de se intoarce roata cum se va da la liber

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu la vânzări vor să pună frână, ci la numărul de iPhone-uri hăcuite, pentru care Apple nu primește cotă parte din abonament.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

cistigul de imagine e imens… pentru apple
nu cred ca aveau nevoie de cota parte
cred ca mai degraba logistica deschiderii unui iTunes Store ridica probleme

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

da ce poate fi asa de complicat de deschis… ca doar e virtual?  De tradus situl si in romana, de asezonat cu cateva produse cu specific romanesti (filme si mai multa muzica decat este acum)
Comertul cu soft, muzica si filme mi se pare cel mai simplu si eficient/comod ... mi-au intrat banii pt cantecel si te las sa il descarci ...

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

e complicat, da / tine de politica firmei, de backgroundul tarii si al vinzarilor specifice… sunt mai multi parametri care nu se vad

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

si de acordurile cu casele de muzica; acolo e bataia pestelui.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
silvestro2in1 - 14 Decembrie 2007 02:48 PM

da ce poate fi asa de complicat de deschis… ca doar e virtual?  De tradus situl si in romana, de asezonat cu cateva produse cu specific romanesti (filme si mai multa muzica decat este acum)
Comertul cu soft, muzica si filme mi se pare cel mai simplu si eficient/comod ... mi-au intrat banii pt cantecel si te las sa il descarci ...

„De tradus situl si in romana”? Ha, nu știi ce spui!!! Ăsta e cel mai greu lucru, deși se plătește prost, ar fi amatori.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

1 din 3
1