2 din 3
2
Bad news
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Apple nu va lansa niciodata un device intr-o tara in care nu pot fi exploatate toate facilitatile sale. Apple face o obisnuinta din a standardiza atit hardware-ul cit si facilitatile software.
Activare iphone ioc, iTMS ioc, iTunes WiFi ioc, cum naiba sa lanseze oficial iphone in Romania?

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
dtancu - 15 Decembrie 2007 05:05 AM

Apple nu va lansa niciodata un device intr-o tara in care nu pot fi exploatate toate facilitatile sale. Apple face o obisnuinta din a standardiza atit hardware-ul cit si facilitatile software.
Activare iphone ioc, iTMS ioc, iTunes WiFi ioc, cum naiba sa lanseze oficial iphone in Romania?

Cu grijă.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Si eu zic la fel: pana nu e iTMS la noi, nici o sansa de iPhone oficial. De aia mi-am si luat iPhone-ul neoficial, pentru ca nu ar fi fost doar cateva luni de asteptare.

Ce ma mira e ce zicea cineva aici ca s-ar lansa iPhone in Slovenia. O fi Slovenia una din minunile economice ale fostului Est (au indicatori economici mai ridicati decat destule tari vechi ale Europei), dar tot n-are iTMS.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member

Cattus, cu grija s-a lansat deja. Doar ca nu oficial smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

poate fi folosit, dar numai daca instalezi iworld. asta din cate am inteles..

articolu’ zice cam aja:

“Reports have been coming in that the French iPhones which were unlocked by Apple (yup, those ones that cost what amounts to roughly $1,000 USD), are actually NOT working outside of France - basically they were ONLY unlocked for French carriers. Any attempts to use them with OTHER carriers results in no phone functions (SMS, calls, etc) working.

Can anyone in France or with an Orange-unlocked, French iPhone confirm or debunk this?

update: Turns out running iWorld (available via Installer) on the phone WILL get it to work. Also, apparently Apple is calling this a “bug” and saying it should be fixed soon.”

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

cu grija deblocarii, poate smile

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

@aetherius: asta inseamna sa-i faci jailbreak si am ajuns de unde am plecat.
Asa n-am nevoie de iPhone french, iau unul 1.1.2 OTB din US, iau un StealthSIM sau TurboSIM, fac jailbreak si am ajuns tot acolo.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

Contrary to a claim published today, iLounge has confirmed with Orange that unlocked iPhones sold by the company are not limited to French-only SIM cards. A story claimed that unlocked iPhones sold by Orange were somehow ”country locked,” and unable to work with SIM cards other than those from other French carriers. “Once legally (through Orange Customer Service) unlocked, the iPhone will operate with any SIM card, including foreign ones. But some applications like ‘Visual Voice Mail’ may not work abroad,” Orange’s Louis-Michel Aymard told iLounge in an email. In addition to offering clarification to the unlocking issue, Aymard also told iLounge that the percentage of unlocked iPhones sold by Orange was “a lot smaller than 20%.”

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member

Da, dar ca sa-l deblochezi legal in Franta ai nevoie de ce am zis eu mai sus. Asa ca trebuie fie sa fii francez, fie sa ai pe cineva care locuieste acolo, cu card frantuzesc si care accepta sa-ti faca toata nebunia cu posta, activarea etc.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
silvestro2in1 - 14 Decembrie 2007 02:48 PM

da ce poate fi asa de complicat de deschis… ca doar e virtual?  De tradus situl si in romana, de asezonat cu cateva produse cu specific romanesti (filme si mai multa muzica decat este acum)
Comertul cu soft, muzica si filme mi se pare cel mai simplu si eficient/comod ... mi-au intrat banii pt cantecel si te las sa il descarci ...

voi tot uitati ca Apple nu este, oficial, in Romania; pentru a deschide un iTMS e nevoie de:

1. Acordul Apple (pentru asta e necesara o piata puternica - nu tocmai imposibil de obtinut);
2. Acordul label-urilor (aproape sigur cu DRM, ceea ce ar fi oribil - nu tocmai imposibil de obtinut)
3. Acordul grupului care are contract cu apple pe zona asta de lume (ceea ce implica un buget, adica sa scoata bani de la ei si sa investeasca intr-o afacere despre care nu se stie cat de profitabila este - putin probabil ca se poate obtine asa ceva fara vointa si presiuni puternice).

Nu va imaginati ca e “atat de simplu, traduci continutul si gata” - e vorba de bani si dispozitia de a investi.

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member

Corect.
Practic a deschide un iTMS in Romania este echivalent cu a intra Apple oficial pe piata.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 18.06.07

Toate bune si frumoase.. ce sa mai zic..

Sunt si eu curios cand vine acest produs iPhone Apple in Romania Official.. ? sa stiu si eu.. sa-mi fac planurile. Cred ca sunt multi in situatia mea.. si fiecare vrea un iPhone Apple legal, cu tot ce trebuie.

Semnătură 

iPod Classic 30Gb White
iPod Touch 8Gb ( 3.1.2 )
iPhone 4 16GB (iOS 5.0.1) neverlocked
iPhone 3G 16Gb Black - Orange Romania
i-Mini (Sistem cu difuzoare stereo, functie incarcare) de la Netlogic
i-Alarm 2 (Sistem cu difuzoare stereo, functie incarcare, Radio FM, Clock) de la Netlogic
iMac coming soon..

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Stai asa… tu vrei ca noi sa-ti zicem cand se va lansa in Romania? Tudor, il mai suni saptamanal pe Steve Jobs? Ce a zis? Cand baga marfa la alimentara?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07
huk - 17 Decembrie 2007 04:51 AM

Stai asa… tu vrei ca noi sa-ti zicem cand se va lansa in Romania? Tudor, il mai suni saptamanal pe Steve Jobs? Ce a zis? Cand baga marfa la alimentara?

LOL

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member

Baga la anu’, mi-a zis mie Steve. O sa-i zica Becal-iphone.

Semnătură 

2 din 3
2