Soundtrack Pro nu functioneaza normal dupa update la 10.5
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 21.11.07

Salut,
dupa ce am facut un clean install la Leo, si instalat FCP2, Soundtrack Pro nu mai functioneaza cum trebuie.
Adica:
la orice as da play ruleaza cu drop-uri daca folosesc Audio Built IN, iar cu audio setat pe Blackagic dupa 0,5 - 1 sec de play intra automat in pauza.

In activity monitor “coreaudiod (Not Responding)”, dau quit process, se restarteaza procesul, si dupa un timp apare din nou cu Not Responding.

Am incercat cu clear cache si reset pram, dupa un tips de la apple, dar tot nu vrea sa mearga.

Sistemul este un Power Mac G5 Quad - 2.5 GHz - Memory:  4.5 GB
Rulat pe un IntelQuad cu aceleasi verisiuni de soft (cu toate update-urile la zi) merge fara probleme. Idem si pe un MacBookPro 2,4.

Mai este cineva care s-a lovit de aceeasi problema?

P.S. dupa primele teste pare sa mearga pe Intel iar pe G5 cu probleme.
P.S.2: FCP, QT, iTunes, nu par a fi afectate. Adica ruleaza normal audio.

Semnătură 

MacBookPro ma897zh/a
MacPro 2x3 Intel
MacMini M9687LL/B

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Naiba stie ce poate sa aiba.
Incearca sa mai instalezi o data FCS2.
Ai pus tu memorie suplimentara in Power Mac?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

am incercat in reinstall, nu cu clean install, cu pus peste…incercat reinstalat doar soundtrack pro. degeaba.
este aceeasi memorie pe care o aveam si cu tiger, unde mergea foarte flow.
Cred ca o sa mai am randare pana la 10.5.2, poate se repara ceva.
Din cate am vazut pe Discutiile de la apple.com, nu sunt singurul…asa ca poate sunt sanse sa se repare ceva.
Dupa update-ul de astazi la QT 7.3.1 (cu software update manager) nu se simt mari diferente…

merci
P.S. iar de reinstalat, daca o ac ar trebui sa fac cu clean install de la 0…nu numai FCS2. Ca in cate “maruntaie” stau ascunse, cu mana mai greu sa sterg tot. Si nu mai am timp (jobu’/clientii asta/astia)....chiar daca in 4h e la loc up and running…

Semnătură 

MacBookPro ma897zh/a
MacPro 2x3 Intel
MacMini M9687LL/B

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Nu știu dacă te ajută cu ceva: HP scan software nu se poate instala în Leo. Dar, dacă îl ai deja instalat în Tiger, faci un HP update, apoi upgrade la Leo - da, merge! Fiind deja instalat, merge! Este, se pare, singurul motiv pt care nu pot șterge Tiger. Inițial, am pus Leo ca upgrade la Tiger și totul era OK. Ulterior, mi-am zis să fac ceva deștept, să pun Leo „pe curat” și… n-a mai mers HP scan software. HP zice că e cunoscută treaba și caută o soluție. Soluția ar trebui căutată la Installer, nu la fișierele ce trebuie instalate. O fi așa greu? Mă bătea gîndul să-i întreb cum se mută astea manual, de colo colo, i-am întrebat într-un tîrziu, dar, evident, nu răspund. Fir-ar să fie, ăștia mari, cînd te arde buza și ai nevoie de un sfat simplu tac din gură ca nesimțiții.
Repet, nu știu cît te ajută detaliul ăsta. Aș întreba de ce insiști dacă știi că sînt necazuri în Leo… Eu am pus Leo pe curat după ce mi-am zis că toate cele de care am nevoie merg OK. De unde să bănuiesc eu că HP scan software nu se poate instala în Leo? În Leo upgrade din Tiger era OK. Încurcate îs mațele acestor sisteme de operare și acestor aplicații.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

Nu aveam de unde sa stiu ca nu merge. Pe cele doua sisteme pus Leo cu clean install merge corect. Pe MacPro se pare ca nu merge, dar asta am descoperit prea tarziu.
Nu este vb. de insistenta, pur si simplu credeam ca s-a mai lovit careva de problema asta si a rezolvat-o intr-un fel.
O sa incerc, in limita timpului sa fac install de Tiger si dupa update la Leo.
Cand am vazut ca au scos si ProApp v2 update la Leo, am crezut ca au rezolvat din probleme..si se pare ca m-am cam inselat.

Intrebare (stupida, e adevarat, dar vreau sa ma conving) dupa ce pun Tiger, pun toate softurile de care am nevoie si dupa update?

merci

Semnătură 

MacBookPro ma897zh/a
MacPro 2x3 Intel
MacMini M9687LL/B

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
s0rin - 15 Decembrie 2007 03:56 AM

Nu aveam de unde sa stiu ca nu merge. Pe cele doua sisteme pus Leo cu clean install merge corect. Pe MacPro se pare ca nu merge, dar asta am descoperit prea tarziu.
Nu este vb. de insistenta, pur si simplu credeam ca s-a mai lovit careva de problema asta si a rezolvat-o intr-un fel.
O sa incerc, in limita timpului sa fac install de Tiger si dupa update la Leo.
Cand am vazut ca au scos si ProApp v2 update la Leo, am crezut ca au rezolvat din probleme..si se pare ca m-am cam inselat.

Intrebare (stupida, e adevarat, dar vreau sa ma conving) dupa ce pun Tiger, pun toate softurile de care am nevoie si dupa update?

merci

Eu nu ți-am recomandat așa ceva, de ce nu ești atent? Eu am spus clar că, uneori, sînt (mari) probleme cu unele aplicații în Leo. Nu știu dacă a re-instala Tiger, apoi aplicația, apoi upgrade la Leo rezolvă problema. Posibil să nu o rezolve.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

nu e vorba de recomandare, stiam ca sunt probleme inca in Leo cu unele aplicatii, dar pe MacBookPro de ex. Leo mi-a venit ca DropIn, inca nu venea direct Leo (nu stiu daca intre timp s-a mai schimbat povestea); si cu toate astea, am luat retailu’ si l-am pus cu clean install, stiam ca risc sa nu mearga unele aplicatii. Este adevarat sunt vre-o doua care nu merg cum trebuie, dar nu sunt esentiale.
ProApp au mers pe el. Am facut Clean install si pe un MacPro Intel Quad, au mers. Cand am facut si pe Quadul meu G5, am avut surpriza sa constat ca inca u e totul pus la punct; sau poate e doar o coincindenta. Nu stiu.

Stiu ca tu te-ai referi strict la o problema de care te-ai lovit si care s-a rezolvat cu update. Nu am luat-o ca o recomandare, in mod special. Era doar o idee, de incercat.
Acum nu stiu daca o sa apara mai repede 10.5.2 decat o sa fac eu “testul”. Ramane de vazut. Cel putin in cazul aparitiei lui 10.5.2 daca nu se rezolva problema, o sa incerc sa fac cu varianta “clasica”.

merci

p.s. scuze daca m-am repetat de atatea ori, sau daca m-am complicat in explicatii…sunt momente cand mai “exagerez”....wink

p.s.2. stiam, de ex, ca Adobe inca nu si-a facut updateurile pt. Leo, si ca pot fi probleme, care, la recomadarea lor, se putea merge pe varianta “update de la tiger”. Dar am constatat, la nivelul folosit pana acum, ca nu sunt probleme. E posibil la niste prioecte mai complexe sa simt ca ceva nu este in regula. Dar pana atunci….

[ Modificat: 15 Decembrie 2007 04:22 AM de s0rin ]
 Semnătură 

MacBookPro ma897zh/a
MacPro 2x3 Intel
MacMini M9687LL/B

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Unele aplicații merg perfect, fără să specifice în mod expres că sînt Leo compatible. Altele nu. LiquidCD ori MainMenu au fost Leo-compatible în toată perioada testelor! aplicații serioase și bine făcute. Nu toate sînt însă compatibile, iar rezolvările sînt specifice, nu se pot aplica global.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

stai linistit ca si eu m-am intors la tiger.
suita final cut studio si logic pro 8 nu merg corespunzator pe leopard smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Aetherius - 15 Decembrie 2007 08:53 AM

Voilà de vezi!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Aetherius - 15 Decembrie 2007 08:53 AM

te-ai intors de tot la tiger, sau ai mers pe varianta de update la Leo ?

Semnătură 

MacBookPro ma897zh/a
MacPro 2x3 Intel
MacMini M9687LL/B

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

tiger. 10.4.11

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie

da, si la mine ultimul a fost 10.4.11 cand au mers toate
merci
sa vad ce pot face…de fapt trebuie sa-mi fac timp ca nu pot lucra asa…

Semnătură 

MacBookPro ma897zh/a
MacPro 2x3 Intel
MacMini M9687LL/B

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie

Am facut astazi Security Update…deschid SoundTrack Pro si merge…adica nu mai face probleme…
Bine, asta e doar o mare COINCIDENTA pt. ca updateul ala nu a afectat cu nimic Soundtrack, de fapt am descoperit intamplator cum ca pe
- WindowsLayout - Defaut nu merge
iar pe
- Windows Layout - Separate Video and Mixer merge fara nicio greata…

Deocamdata merge…nu am apucat sa-l folosesc intr-un ritm mai alert…
Sper sa rezolve problemele astea la 10.5.2

Semnătură 

MacBookPro ma897zh/a
MacPro 2x3 Intel
MacMini M9687LL/B