A man is suing Apple, claiming that the iPod can cause hearing loss for those who use it.” From the article: “The iPod players are ‘inherently defective in design and are not sufficiently adorned with adequate warnings regarding the likelihood of hearing loss,’ according to the complaint, filed Tuesday in U.S. District Court in San Jose, Calif., on behalf of John Kiel Patterson of Louisiana. The suit, which Patterson wants certified as a class-action, seeks compensation for unspecified damages and upgrades that will make iPods safer.”
iPod-ul este oricum limitat din punct de vedere al volumului în căști.
v-am zis nu merge catre nicaieri sergiu. ps: te ajut sa le strangi pe toate?
on topic, eu cred ca scrie pe undeva, cel putin pe cutie, atentie, poate provoca pierderea auzului! dar cum nici in alte cazuri nu au fost “normali” americanii, nici acum nu prea sunt..
Intradevar, americanii sunt cretini. Dar e adevarat ca ipodul este limitat doar la europeni. Probabil o sa introduca acelasi feature si la americani.
Edit:
Tudor: si pe langa aia o sa fie “Do not cross the street when listening to the ipod. Do not wear white headphones in the New York subway.”
Cine mai adauga la lista lucruri idioate pe care le-ar putea adauga americanii intr-un proces?
Nu…
Prin 1983 Sony au fost dati si ei in judecata pentru aceiasi chestie cu Walkman-ul lor. Sony a castigat.
Daca cititi cu atentia carticica de la iPod, udeva pe la sfarsit scrie f-o pagina intreaca cum poti sa surzesti daca folosesti produsul lor pe o setare mai tare de 0.01% si ca sa te duci la doctor la orice zgomot care il auzi.
Da ? păi înseamnă că sunt acoperiți, și ăla poate să-și bage procesul undeva din ce-și mai dădeau cu părerea oamenii pe /. , se pare că e o modă să deschizi procese de genul ăsta, pentru că se sfârșesc de obicei cu o înțelegere (“settlement”), și nu se ajunge la instanță. Firma scapă fără mari bătăi de cap, cel cu procesul ia și el niște bani, iar avocații iau grosul (ca întotdeauna de altfel).
Impresia mea e ca astia sunt tot felul de cretinoizi avizi de glorie. Cum e ceva in voga, hop si ei, ca mass media e si ea idioata si ii baga in seama.
La fel cum e si categoria aia de intelectuali tembeli, cum ar fi “oamenii de stiinta britanici / americani / etc” care gasesc tot felul de bazaconii. Ultima e ca iPodul (tot el!) provoaca nu stiu ce maladie a degetului mare, ca e folost prea mult cu scroll wheelul !!!
Astia sunt americanii, n-ai ce sa faci acolo sunt zeci de mii care cauta pretexte doar doar reusesc sa gaseasca ceva sa dea in judecate o companie mare sa isi scoata un ban de concediu. In fine asa poti sa zici ca si un mac mini e periculos daca ti-l scapa cineva in cap de la etajul 10, poate vedem in curand si un proces deasta si baga apple airbaguri la mini-uri
Nu scrie nicaieri ca esti obligat sa dai cu degetul mare pe wheel-chickwheel. Cu cel aratator de la mana cealalta merge perfect.
Cred ca o sa dau Dacia-Renault in judecata deoarece miscarea care trebuie sa o fac cu mainile ca sa dau de volan e nenaturala ...