Copy protected disc
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07

Am reusit sa creez in windows o imagine iso dupa un cd protejat la copiere, cu securom cred ( un tratat in format electronic). In OS X, dupa ce montez imaginea si incerc sa rulez aplicatia imi spune sa introduc cd-ul original. Nu exista o metoda prin care sa pot folosi programul direct din imaginea cd-ului, sa nu trebuiasca sa tot tin discul in unitate? Sub win am reusit cu daemon tools, insa fiind si compatibila cu mac as prefera sa o pot utiliza in os x ( practic am pus un Vista numai pentru asta, si ocupa ceva spatiu).

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ai incercat sa faci imaginea in os x?
cu toast, sa salvezi ca image?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07

Am incercat azi si asa. Din pacate e tot la fel. Face o imagine “toast” pe care atunci cand o montez apar 2 imagini - una cu fisierele pt. windows si alta cu cele de mac.
La la rulare cere discul original.
Am mai citit pe net si din pacate Toast nu stie sa “ocoleasca” securom.
Nu stiti vreun utilitar de mac pentru asa ceva ( pe win am gasit YASU - Yet Another SecuROM Utility) ?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Leto - 15 Decembrie 2007 04:33 PM

Am reusit sa creez in windows o imagine iso dupa un cd protejat la copiere, cu securom cred ( un tratat in format electronic). In OS X, dupa ce montez imaginea si incerc sa rulez aplicatia imi spune sa introduc cd-ul original. Nu exista o metoda prin care sa pot folosi programul direct din imaginea cd-ului, sa nu trebuiasca sa tot tin discul in unitate? Sub win am reusit cu daemon tools, insa fiind si compatibila cu mac as prefera sa o pot utiliza in os x ( practic am pus un Vista numai pentru asta, si ocupa ceva spatiu).

Dacă discul de un video dvd, atunci MactheRipper. Dacă e altceva, nu știu, fii mai explicit.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…