Am o intrebare de windows ) De unde pot lua si eu nero ptr windows vista….care sa si mearga…va rog mult..
dintr-un loc plin de magie
and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!
http://www.nero.com ....dacă vrei nero….d-ăla….iti sugerez să intrebi in altă parte că aici imediat o sa zică cineva că “nu promovăm pirateria”
Dacă vrei Nero înseamnă că ai windoză. DC++ îți spune ceva?
Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H, iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7
si de ce nu ne-am supara?
Din experienta voatra: ce utilitar folositi petru a acoperi/depasi optiunile din vestitul nero? Multumesc.
“lucrurile nu sunt greu de facut;greu e sa te pui in pozitia de a le face”~Constantin Brancusi
Am început cu Toast, da’ fin’că era cu bani, am trecut la BurnX Free. De doi ani. Și n-am avut nevoie de altceva. Și-am scris și CD-uri și DVD-uri. N-am scris DL sau LightScribe, da-n rest, am scris de toate.