2 din 2
2
Macuser in IE
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06
Liviu Voicu - 17 Decembrie 2007 01:09 AM

Exact cum am zis mai sus (in paanteza, citeste atent), daca e vorba de client facem tot ce doreste, explicandu-i si cum sta treaba.
Aici in cazul nostru, este un site public (sper ca nu gresesc) care trebuie sa deserveasca o clasa mare de users din platforme diferite, deci aici trebuie respectat standardul web W3C WWW, nu cel impus de MS.

P.S.
Propozitii de genul “Varza sau nu, monolopist sau nu, szasz are dreptate. Atata timp cat IE are o cota de piata f. mare si cat 85 - 90% din utilizatori il folosesc, trebuie sa te adaptezi. ” se aud in randurile celor care sunt fan MS sau in randurile necunoscatorilor, ceea ce dauneaza mult si chiar ajuta la market-ul MS.
Exista standard w3c iar MS si-a bagat ceva in el…

Asa e!

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Liviu Voicu - 17 Decembrie 2007 01:40 AM

scopul nostru este sa respectam standardele.

dar te si adaptezi wink
e bine ca macar modul de gandire este sanatos!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07
Steji - 17 Decembrie 2007 12:59 AM

Stai sa-netelg… Daca, clientul nu-ti cere sa optimizezi site-ul pt. IE, nu o faci?

Cred ca glumeste…ce sa zic ! Fara reprosuri si cuvinte mari este oarecum obligatia ta sa faci situl sa apara la fel in toate browserele majore IE, FF, OP,SF . Daca se lucreaza pe pc nu prea se testeaza pe safari. ca oidee cred ca da dovada de profesionalism pana la urma. Acum fiecare cu p*zda mas**.  Stiu ca e mai comod sa nu faci optimizarea asta dar cine stie poate eviti anumite discutii pe urma.

Cheers

2 din 2
2