itunes burn cd error
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

am incercat sa fac niste cd-uri cu muzica in itunes si imi da eroare la sfarsit….aceasi problema cu liquid cd,am setat viteza la jumate,16x la itunes

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
bobocbbb - 17 Decembrie 2007 03:56 AM

am incercat sa fac niste cd-uri cu muzica in itunes si imi da eroare la sfarsit….aceasi problema cu liquid cd,am setat viteza la jumate,16x la itunes

Dacă și iTunes și LiquidCD dau EXACT aceeași eroare în ACELAȘI loc ar fi de văzut ce produce eroare și îndepărtată cauza. fișier corupt?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu stiu ce sa zic,am incerat din nou chiar acum cu liquid cd la viteza 8x si a mers ok…nu stiu ce sa mai cred.
poate ai dreptate,poate ca sunt anumite mp3-uri sunt de vina

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ce sa mai zici - te agiti in toate topicurile ca sa ajungi la vorbele mele: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/8502/#81689

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am vazut pe topic si despre toast niste lucruri nasoale…despre upgrade-ul de la toast de fapt…tu ce parere ai despre el? ti se pare ok? merita banii?
totusi liquid cd e gratuit,dar sa sau banii pe toast sa imi faca la fel…nu prea mi-ar conveni smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

pentru ca nu-mi permit sa trimit cd-uri cu erori si care sa nu se deschida la clienti, eu folosesc toast
pentru ca nu vreau sa stric discuri, eu prefer sa le scriu la viteza mica, maxim 8x
smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.08.07

Și eu scriu discurile la viteză mică: CD-urile cu 16x și DVD-urile cu 4x (8x pentru filme). Cât despre Toast, după mine nu merită cumpărat.