Comunicare prin Web - Ribbit
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mai au de lucrat, dar mi se pare promitator. Avantajul fata de Skype et al e ca nu trebuie descarcat nici un program, deci orice computer din lume legat la net poate fi folosit ca telefon.
Ribbit; si articol in ArsTechnica.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures

Nu inteleg cu ce va fi mai bun decit gizmocall.com care mai are si marele avantaj ca deja functioneaza (ca sa nu vorbim de minutele gratuite).

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
alxx - 19 Decembrie 2007 05:26 PM

Nu inteleg cu ce va fi mai bun decit gizmocall.com care mai are si marele avantaj ca deja functioneaza (ca sa nu vorbim de minutele gratuite).

pe ce? pe windows?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures

Sigur ca nu neaparat din Windows. La mine pe Mac merge foarte bine si a mers dintotdeauna. Si calitatea audio a fost ok, pe toate 3 Mac-urile mele. L-am folosit (doar) din Firefox si Safari. Nu din Leopard insa, care deocamdata nu ma prea tenteaza.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

sa fie leo de vina?! mie nu-mi merge in nici un browser..aceeasi eroare

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
alxx - 19 Decembrie 2007 05:26 PM

Marele avantaj al lui Ribbit fata de gizmocall e ca nu stiam de gizmocall LOL
Serios acum, imi place cum arata; si am eu asa o presimtire de presentiment ca se va dezvolta frumos.