Setari Wi-Fi iPhone pentru conectare internet
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 19.12.07

salut. fiindca sunt nou utilizator de produse apple am si eu o intrebare. ce setari ar trebui facute la iPhone pentru a putea accesa internetul prin o retea wireless?
am incercat sa pun ‘auto’ la DHCP si celelalte 2 optiuni. am incercat sa ma conectez apoi la hotspot-ul de la TNB. Telefonul s-a conectat la retea dar cand incerc sa accesez http://www.google.com prin intermediul Safari, acesta imi arata un mesaj de genul: “Unable to find server”. Ma poate ajuta cineva?
Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Nu ai ce setari sa pui. Teoretic pui totul pe auto si merge. Daca iti da eroarea aia e de la ei ceva.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

asa credeam si eu.. dar am incercat in vreo 5 retele si tot nu merge internetul.. ma gandeam ca poate nu stiu eu sa-l setez.. sau poate o mai avea ceva setari si eu nu stiu.. o sa mai incerc si la alte hotspot-uri.. dar intre timp astept si alte pareri.. multumesc

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

In reteaua mea a fost nevoie sa pun manual DNSul. restul default.
am pus 208.67.222.222 sau 208.67.220.220 (openDNS) sau 193.231.236.17 (de la RDS)

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: San Diego, CA
Macuser din: 14.07.07
AliNOS - 19 Decembrie 2007 08:49 PM

asa credeam si eu.. dar am incercat in vreo 5 retele si tot nu merge internetul.. ma gandeam ca poate nu stiu eu sa-l setez.. sau poate o mai avea ceva setari si eu nu stiu.. o sa mai incerc si la alte hotspot-uri.. dar intre timp astept si alte pareri.. multumesc

Incearca sa dai un reset la setarile retelei (Settings -> General -> Reset -> Reset Network Settings), ma gandesc ca ai ametit pe acolo setarile prima oara si apoi nu a mai mers.

Nici la mine nu a mers la inceput, dar erau niste restrictii din router!

Semnătură 

Once you go you never go back!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

daca zice ca nu merge..inseamna ca nu e net in reteaua aia wireless smile sau e dar restrictionat la o plaja de MAC address-uri

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

In mod normal ar trebui ca WiFi-ul de la TNB sa fie free pe bune, fara restrictii cu parole si MACuri. Uite ca am tot uitat sa o testez, de cate ori am trecut pe acolo.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.11.07

Citeva retele wifi testate de mine si care au mers : McDonalts de la Universitate , KFC de la Unirii ( cel din Romana la mine nu a mers ) , linga sediul Romtelecom de linga posta Vitan , si la coloane la romana sunt mai multe care merg bine. Incerca una din aceste locatii , poate ai noroc

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

multumesc pentru raspunsuri.. o sa mai incerc.. oricum nu prea am avut timp.. vroiam mai mult ca sa imi instalez si eu programe ceva pt ca iPhone-ul meu este “chel” acum..

‹‹ iphone 1.1.2      iPhone de pe ebay? ››